kvanne4

Julegrantenning på Kvanne

Søndag 30. november ble det arrangert julegrantenningen på Joker Kvanne. Mange glade unger og voksne tok turen, og det ble fullt lokale. Stangvik jentekor var der og sang, og nissene kom i hestevogn med godteriposer til barna.

Med oppmøte på omkring 140 personer var Linda Kvande fra Kvanne Grendelag veldig fornøyd med oppslutningen.

Julegrantenningen ble arrangert av Kvanne Grendelag i samarbeid med Joker, Stangvik jentekor, Lene Søyseth og Stangvik Bygdekvinnelag.

Det startet ute med vakker sang av Stangvik jentekor og orgelspilling av Bernt Bøe. Flere unger og voksne gikk rundt julegrana og sang med. Da de var ferdige med «På låven sitter nissen» kom nissen med hest og vogn. Både de to nissene og hesten var populær blant barna. Etter å ha fått godteripose med nissen var det også mulighet å sitte på en tur i hestevogna. Deretter ble det servert gløgg, saft, vafler, pepperkaker og andre julekaker inne på loftet til Joker Kvanne.

Inne sang Stangvik jentekor «Tenn lys» og «En stjerne skinner i natt» for full hals. Stangvik jentekor ble startet på denne tida i fjor, etter en gjeng med jenter sang på julegrantenningen. Etter underholdninga fra koret fortsatte den gode stemninga på loftet med pepperkakespising og prat.

Tekst og foto: Ingrid Kvendset Fiske

Kikk bildene større

kvanne4
kvanne5
kvanne6
kvanne7
kvanne8
kvanne9
kvanne10
kvanne1
kvanne2
kvanne3