lensvik damelaget jubel

Jublet for etterlengtet seier

Heidi Haltli valgte å stenge buret, og Hildegunn Henden Dalsegg bøttet inn mål fra kanten sin. Det førte til at Surnadal endelig kunne slippe jubelen løs for en etterlengtet seier i 4. divisjon. 

Da lagene møttes i Lensvik i november, tapte Surnadal med ett mål. Onsdag var det et revansjelystent Surnadalslag som inntok parketten, selv om det tok over en omgang før damene våknet til liv. 

Førsteomgangen var svak av begge lag, og var preget av dårlige avslutninger, lavt tempo og tekniske feil. Heidi Haltli stod frem som banens beste i Surnadalsmålet, og var ene og alene årsaken til at Surnadal hang med i kampen før pause. En målfattig omgang ebbet ut i uavgjort 9 - 9. 

Etter hvilen var det et helt annet Surnadalslag som kom på banen. Kine Bjørseth spilte seg stort opp etter pause, og Hildegunn Henden Dalsegg spilte sin beste kamp for sesongen. Lynvingen ble kampens toppscorer med 9 mål. Bakerst fortsatte Haltli storspillet, og Lensvik gikk til slutt tom for ideer. Gjestene scoret ikke mål de siste åtte minuttene av kampen, og Surnadal gikk fra å lede 17 - 15 til å vinne 23 - 15.

lensvik heidi haltli.jpg
Heidi Haltli kunne, som banens beste spiller, smile fra øre til øre

Dette var Surnadals andre seier for sesongen. Den første kom i åpningskampen mot Sverresborg 19.oktober. Siden den gang har det blitt ni tap og èn uavgjort. Surnadal har med dette 5 poeng etter 12 spilte kamper, og ligger nest sist på tabellen. Rapp 2 ligger under streken med 2 poeng på 9 kamper. Surnadal og Rapp 2 har ikke møttes så langt denne sesongen.

Neste kamp for Surnadal er lørdag 8. februar. Da kommer Ålen IL til Surnadal idrettshall. 

lensvik hildegunn dalsegg_690x460.jpg
Lensvik hadde store problemer med å stoppe kjappe Hildegunn Henden Dalsegg

Gjennom hele sesongen vil Trollheimsporten følge 4. divisjonslaget tett, og etter hver kamp vil vi gi stjerner til kampens tre beste spillere. Etter dagens kamp fordeles stjernene slik: 

*** Heidi Haltli
**  Hildegunn Henden Dalsegg
*   Kine Bjørseth

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal - Lensvik 23 - 15 ( 9 - 9 )

Heidi Haltli
Tonje Fuglås Kvendbø 1
Line Mogstad 2
Mali Bæverfjord 1
Elise Einum
Valeria Dannevig
Ingunn Heggset 
Kine Bjørseth 5
Line Indergård
Anja Ranes 
Hildegunn Henden Dalsegg 9
Oddrun Husby 2
Hanne Dønnem 3

lensvik hanne dønnem
Hanne Dønnem
lensvik kie bjørseth
Kine Bjørseth
lensvik kine bjørseth2
Kine Bjørseth
lensvik line mogstad
Line Mogstad
lensvik line mogstad2
Line Mogstad
lensvik mali bæverfjord
Mali Bæverfjord
lensvik oddrun husby
Oddrun Husby