Søndag
Søndag Regn
17°
Regn
Svak vind
Mandag
Mandag Delvis skyet
17°
Delvis skyet
Lett bris
rock17

Ingen februar uten rock'n'roll!

Torsdag sørget unge musikere for full trøkk i Storstuå da Kulturskulen på indre Nordmøre inviterte til rockekonsert for 14. året på rad. Elevene viste at de har øvet godt, og hadde ingen problemer med å sjarmere slekt og venner i salen. 

Fem lokale band, et soloinnslag og en gjesteopptreden fra kulturskolen i Kristiansund stod på programmet på torsdagens rockekonsert i Surnadal kulturhus. Fra scenen i Storstuå fikk vi se både nye bandsammensetninger og de mer etablerte. 

Bandene "Saksøkt" og "Gassgrill" har vi både sett og hørt i mange år, og viste nok en gang at de har utviklet seg til å bli to solide band. Torsdag fikk vi også stifte bekjentskap med tre nye band; "DeSign", "The Other Direction" og "Target Practise". Alle tre overbeviste med sine fremføringer, og det ingen tvil om at vi vil se mye av disse unge musikktalentene i årene som kommer. 

Elevene virker veldig trygge på scenen, og viser stor spille- og sangglede. I den sammenheng må vi trekke frem 12 år gamle Ellen Fiske spesielt. Sjelden har setningen "født til å stå på en scene" passet bedre. Til tross for sin unge alder har hun en enorm innlevelse og en ren, kraftig stemme. En stjerne er født!

rock ellen fiske_690x480.jpg
Ellen Fiske er bare 12 år, men synger som en stor stjerne

Imponerte gjorde også Amund Phil Strand som stod for kveldens eneste soloinnslag med sin flotte fremføring på flygel.

rock phil strand.jpg
Amund Phil Strand spilte vakkert på flygelet 

Februarrock i Storstuå har blitt en flott tradisjon, og ble arrangerte for 14. året på rad. For første gang ble konserten krydret med gjesteopptreden fra kulturskolen i Kristiansund. "Leftovers" bestod av fire litt eldre elever, som leverte sakene sine så godt at det bør inspirere de unge talentene i Surnadal til å fortsette med musikk.

I løpet av den knappe timen konserten varte fikk vi blant annet høre klassikere fra Amy MacDonald, Charlie Puth, The Killers og Ray Charles.

Bandene bestod av følgende elever: 

"The Other Direction" består av Enya Kvande (trommer), Elida Sofie Fiske (gitar), Emma Tonning Løvtangen (tangenter) og Ida Mo (vokal). 

"DeSign": Ellen Svendsen Fiske (vokal), Ingebrigt Kvendset Bergli (trommer), Nicholas Bæverfjord (gitar) og Martin Pihl Strand (tangenter).

"Saksøkt": Nils Ole Grimsmo (bass), Bror Sæther (gitar), Gunn Astrid Hove (vokal), Bjørnar Schei Hyldbakk (trommer) og Benjamin Lund Paulsen (tangenter).

Target Practice": Matias Sylte Løseth (bass), Mathilde Sofie Blokhus Vikan (ukulele), Karianne Holten (gitar og vokal) og John Gunnar Myrbostad (trommer).

"Gassgrill"; John Einmo og Olav Gjerstad Lindvåg (gitar) og Erling Waag (trommer).

rock nils ole bjørnar.jpg
Nils Ole Grimsmo og Bjørnar Schei Hyldbakk
 

rock2
rock3
rock4
rock5
rock6
rock7
rock8
rock9
rock10
rock11
rock12
rock13
rock14
rock15
rock16
rock17
rock1
Tips en venn Skriv ut