fjellfiskekveld

Hvor kan du kjøpe fiskekort?

Fjellfiskeprosjektet
i samarbeid med grunneiere har fått til samarbeidskort for de fleste kommunene tilknyttet Trollheimen. Og disse ligger ute for elektronisk salg på Inatur.no. Her kan man kjøpe fiskekort via internett, via mobil (app) eller sms. PRESISERER AT DETTE GJELDER FJELLVANN OG IKKE ELVER (LAKSEFISKE).

Nedenfor er en liste over linkene til de forskjellige fiskekortene i Trollheimen:

OPPDAL KOMMUNE: fjellfiskekveld.jpg

Oppdal bygdeallmenning

Lønset
 

RENNEBU KOMMUNE
 

MELDAL KOMMUNE


INNERDALEN (SUNNDAL)
 

SURNADAL KOMMUNE
 

Fjellfiskeprosjektet for Trollheimen har nå fått samlet store deler av Surnadal kommune, med unntak av gamle Åskard som allerede er med i Blåfjellkortet, i et fiskekort på inatur. Det betyr at det nå er mulig å kjøpe et fiskekort som dekker det meste av vann i Trollheimen som ligger innenfor Surnadal kommunes grenser, samt både østre og vestre Nordmarka. 

Surnadal kommune har i tillegg til elektronisk salg også salg for hvert enkelt grunneierlag, slik det har vært før. For informasjon om hvert enkelt grunneierlag med tanke på fiskekort henviser jeg til fjellfiskeprosjektets hjemmeside:

 

RINDAL KOMMUNE


Den store nyheten for året er at både Surnadal og Rindal kommune har fiskekort som ligger lett tilgjengelig på Internett. Det vil også bli hengt opp plaketter på innfallsporter hvor man kan kjøpe fiskekort per sms. Dette vil forhåpentligvis legge tilrette for mer fjellfiske i Trollheimen siden all informasjon om grenser og vann man kan fiske i ligger lett tilgjengelig.

Fjelfiskeprosjektet ønsker alle en god sommer og SKITT FISKE!!

Med vennlig hilsen

Gøran Bolme
Fjellfiske i Trollheimen
Tlf: 93088652