RIL A-lag kvite 13 1_1024x698

1-1 mellom Rindal og Lensvik/Glimt

Historisk på Rinnvollen i dag

Det var en historisk dag på Rinnvollen i Rindal i dag. A-laget til Rindal IL spilte den første heimekampen i kvitt og rødt. Lensvik/Glimt var gjester og resultatet be 1-1, sjøl om Rindal burde ha avgjort kampen mot slutten, men to stang ut hindra skåring. Trivelg og mye folk var det på Rinnvollen. Nærmere 70 i godværet er bra i 6. divisjon.

Rindal IL mot Lensvik/Glimt: Bak fra venstre lagleder Bjarte Rindal, Erlend Romundstad, Morten Møller, Ola Holte Helgetun, Bent Vidar G. Holten, Jarl Oskar Mykkelgård, Hallvad Næss og Vegard Karstrøm. Foran fra venstre Harald KF Røen, Brage Storholt, Lars Ole Heggem, Jo Trønsdal Bævre, Anders Grytbakk, Alf Ole Elshaug, Anders Møkkelgård og Jostein Landsem.

Bra med spillemessig
Rindal var bra med spillemessig og hadde kanskje fortjent seieren. Farligst var det etter dødball - corner og frispark.

Etter dytt i ryggen i feltet fikk Lensvik/Gimt straffe etter 8. minutter. En god Anders Grytbakk i Rindal-målet var sjanseløs. 0-1 sto seg til pause og Lensvik/Glimt hadde et par tre store sjanser på kontringer alene med Anders, som redda mesterlig.

I andre omgang trykket Rindal på og det var fortjent da Morten Møller utligna omtrent midtvegs i omgangen på ei fin heading etter en bra ball fra Brage Storholt. To i stengene i sluttminuttene fra Lars Ole Heggem og Vegard Karlstrøm var nærmest for Rindal, som kanskje hadde fortjent seieren på en historisk dag på Rinnvollen - første heimekamp for Rndal IL.

Her er en bildeserie fra den historiske kampen. Klikk bildene større! Foto: Elise Karlstrøm Bjørnstad og Espen Wilhelmsen Holseng: