Kjell Inge Brendehaug Aura Avis orig

Her er den nye Extra-sjefen

I august tar Kjell Inge Brendehaug over som ny butikksjef på Coop Extra Surnadal.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått tak i han. Han virker som en positiv mann med klare meninger, og som vet hva han vil, sier driftssjef i Coop Orkla Møre Vidar Schei.

Kjell Inge Brendehaug, som opprinnelig er fra Molde men som har bodd mange år i Sunndal, har nemlig lang fartstid i dagligvarebransjen. Fra en sped start som ekstrahjelp i Molde i 1976 til mangeårig butikksjef hos Rema 1000 Sunndalsøra, har han de siste årene blant annet vært butikksjef hos Byggmakker Tredal. Men det er i dagligvare han hører hjemme, mener Brendehaug selv.

- Jeg har vært noen år uten dagligvare nå, og det kribler i meg når jeg går i butikkene. Så når sjansen bød seg måtte jeg gripe den, sier Brendehaug.

Med svigerfamilie og hytte i Stangvik ser den nye butikksjefen slett ikke mørkt på pendlertilværelsen. Denne uka besøkte Brendehaug sin fremtidige arbeidsplass, hvor han fikk hilst på alle de ansatte.

- Jeg gleder meg veldig. Det er i dagligvare det skjer, og det er der man får den nære kontakten med kundene. Det er der jeg trives, sier han.

 

Foto: Aura Avis.