Millionmolly august 2014

Helgas og gårsdagens travløp

Bilde: Millionmolly, som var knepent slått til annenplass på Leangen i går

Lørdag 2. august
Under travløpa på Biri endte Alsaker Faks opp med en fjerdepremie over den lange distansen 3160 meter i det fjerde løpet for dagen. Kilometertida vart 1.25.4a for kusk Eirik Høitomt.

Søndag 3. august
Under søndagsløpa på samme banen vart det en fin tredjepremie på Slettvoll Rambo over distansen 1609 meter. Kilometertida vart 1.23.6a og Atle Solhus var kusk i søndagens andre løp.

Mandag 4. august
Flere lokale hester stilte til start på Leangen denne dagen: Løp nummer 2: En liten galopp forhindret Millionmolly fra å gå helt til topps her, men det ble til slutt en fin annenpremie til hoppa som trenes av Erika og Eirin Bolme. Bjørn Garberg kusket Millionmolly inn til kilometertida 1.28.6a, som betød en liten rekordforbedring.

Svera med Jomar Blekkan som kusk endte i det slagne felt med kilometertida 1.29.3 a over distansen 2140 meter. Løp nummer 4: Spik Maja med Per Einar Sørmo som kusk fikk en sjettepremie på kilometertida 1.35.4a over den 2160 meter lange distansen. Vesle Jerva med Inge Melby brøt løp

Så til slutt et par gjesteopptredner av våre to lovende unge kusker, Eirin og Erika Bolme.

Big River Create med Eirin Bolme som rytter brøt løp nummer fire som var dagens monteløp. Distansen var 2140 meter. I det niende løpet vart Viborg Prinsen belønna med en femtepremie på tida 1.35.4 for kusk Eirin Bolme over distansen 2140 meter, mens Leo Even som var søstra sitt oppsitt endte uplassert over distansen 2160 meter med den samme kilometertida.

(Hestene som Eirin og Erika Bolme deltok med under travløpa i går har ingen forankring i Trollheimsportens primære leserkrets.)

Vil du se video kan du besøke rikstoto sine nettsider her.