Onsdag
Onsdag Skyet
Skyet
Flau vind
Torsdag
Torsdag Skyet
Skyet
Flau vind
Grease 42

Grease - til terningkast tolv

Vi kaster med to terninger! For når trampeklapp og stående applaus har roet seg, står vi målløse igjen. For her var det levert ekte vare. 6. og 7. klasse ved Bøfjorden og Bæverfjord oppvekstsenter leverte Grease med flytende engelsk tekst, fine sangprestasjoner og massevis med koreografi, gjennomført på strålende vis.

I to timer holdt de det i gang, kun avbrutt av en kaffepause som tydelig var preget av et imponert publikum. Og det var ikke vanskelig å la seg imponere over denne gjengen. Hele forestillingen var på engelsk, både tale og sang. I tillegg var det massevis med koreografi og Kristin Bøklep har gjort en super jobb som koreograf.

Barna fra 2.-, 3.- og 5. trinn gjorde også en kjempefin innsats som statister. Her var det også fin gjennomføring av godt innøvd koreografi. Og selvfølgelig var sjarmfaktoren stor!

I det hele tatt har det vært en stor innsats fra mange. Bodil Kvam Aasbø som er ideskaper og drivkraften bak det hele, har lagt ned en enorm jobb for at dette skulle komme i havn. Men også Lisa Forslund, klassenes engelsklærer har vært meget engasjert og aktiv i prosjektet. I tillegg har de hatt hjelp av Linda Therese Bøe bak scenen og Tanja Heggem Grimsmo har fikset hår og sminke.

Det er imponerende å se hva denne gjengen får til. Ikke bare er det en flott innsats av en super gjeng skoleelever, men også en stor innsats og et stort engasjement fra alle som jobber ved Bøfjorden og Bæverfjord oppvekstsenter. For som Lisa Forslund var inne på da hun introduserte forestillingen, dette har berørt alle. – Flytting av timer og flytting av klasserom  har vært en del av hverdagen de siste månedene, sa hun.

Og det har gått fint, fikk vi forståelse av. Men det er heller ikke vanskelig å forstå at det kreves positivitet fra alle for at et prosjekt som dette skal lykkes. Derfor kaster vi også en terning for samarbeid og engasjement rundt prosjektet. En positiv rektor, engasjerte lærere, positive medarbeidere, stor velvilje og ikke minst et godt samarbeid på alle nivå. I det heletatt, en småskole som fungerer på sitt aller beste.

Midt oppi det hele har det vært viktig å fokusere på læring. Engelsk har selvfølgelig vært hovedfokus her, og det var ikke vanskelig å høre. Flott uttale og stor forståelse for språket kom tydelig fram gjennom hele forestillingen. Men andre fag har også vært tatt inn i prosjektet. Som eksempel kan det nevnes at mattetimene har vært brukt til budsjettering og beregninger for den økonomiske biten. Og med en fullsatt sal, vil man tro at det regnestykket gikk opp.

Avslutningsvis tok Johnse Sættem, som er leder i Bøfjorden Teaterlag til ordet. Han var som alle andre meget begeistret og skulle så gjerne hatt en blomst til alle. Men han tenkte kanskje det ble litt mye, så han ga en gave på kr 1000 fra teaterlaget som elevene kunne bruke til å kose seg med. Noe som ble mottatt med jubel. Samtidig benyttet han anledningen  til å snakke om at dette var en gjeng som fungerte meget godt som lag og som gjennom mye jobbing har fått til et meget flott resultat. Det var tydelig at han så får seg rekruttering i teaterlaget etter hvert.

Dreamfarm leverte både lys og lyd, og lagde en flott ramme rundt forestillingen.

Se bildeserie fra forestillingen:

Grease 1.jpg
Grease 2.jpg
Grease 3.jpg
Grease 4.jpg
Grease 5.jpg

Grease 8.jpg
Grease 9.jpg
Grease 10.jpg
Grease 11.jpg
Grease13.jpg
Grease 15.jpg
Grease 16.jpg
Grease 17.jpg
Grease 18.jpg

Grease 20.jpg
Grease 21.jpg
Grease 22.jpg
Grease 23.jpg

Grease 25.jpg
Grease 26.jpg

Grease 28.jpg
Grease 29.jpg
Grease 30.jpg
Grease 32.jpg
Grease 33.jpg
Grease 34.jpg
Grease 35.jpg
Grease 36.jpg

Grease 39.jpg
Grease 40.jpg

Grease 43.jpg

Grease 46.jpg
Grease 47.jpg
Grease 48.jpg

 

Tips en venn Skriv ut