smedheim aron

Godt gjennomført travløp

32 hester stilte til start da Surnadal travklubb lørdag arrangerte sitt første travløp på fire år. Til tross for at værgudene ikke var på arrangørenes side, ble det gjennomført sju gode løp. 2-åringen Smedheim Aron (bildet) viste at han har en lysende fremtid som travhest. 

Leder i Surnadal travklubb, John Helge Gravvold, var godt fornøyd med at klubben endelig kunne arrangere et travløp på Syltmoen igjen.

- Det er fire år siden sist, så nå var det på tide. Vi har ikke hatt nok påmeldte hester til å kunne arrangere løp tidligere. Nå håper vi på årlige travløp, sier Gravvold som ser positivt på fremtiden for travsporten i distriktet.

john helge gravvold.jpg
Leder i Surnadal travklubb, John Helge Gravvold 

- Vi er rundt 70-80 medlemmer i klubben, og det er mange unghester i dalføret. Et eksempel på at rekrutteringen er god er søstrene Eirin og Erika Bolme fra Rindal. De går nemlig travtrenerskole i Sverige, smiler Gravvold som blant annet gledet seg over prestasjonen til 2-åringen Smedheim Aron som er eid av Ola Sylte Heggset. 

- Hesten er bror til Smedheim Solan som var en av årgangstoppene både i fjor og i år. Smedheim Aron kommer fra oppdretter i Alvdal, Ole Sylte Heggset, som er sønnen til Ola. Det er en lovende unghest som har gode gener i blodet. Det skal bli spennende å følge han fremover, sier Gravvold.

Smedheim Aron vant sitt løp overlegent, og løp inn på tiden 2.24,9 over distansen 1320 meter. Hesten ble kusket av Atle Solhus.

smedheim aron ola sylte heggset_690x504.jpg
Smedheim Aron med stolt eier Ola Sylte Heggset

Under montèløpet for varmblodshester imponerte Dumdumgirl som eies av Irene Løfaldli fra Rindal. Rytter Eirin Sørmo ledet hesten inn til seier på tiden 2.43,2 over distansen 1990 meter. 

dumdumgirl eirin sørmo irene løfaldli.jpg
Dumdumgirl med rytter Eirin Sørmo og eier Irene Løfaldli

Lørdagens travløp hadde deltakere fra Surnadal, Rindal, Meldal og Orkdal. Vinnere av alle løp med unntak av ponniløpet og 2-åringene fikk pengepremier. Alle vinnerhestene fikk seiersdekken sponset av lokalt næringsliv.

Vinnere i løpene ble som følger:

1. løp: Ponniløp:
Havanna Trot som eies av Guro Mogset

2. løp: Kaldblods 2.årige
Smedheim Aron som eies av Ola Sylte Heggset

3. løp: Varmblods montè
Dumdumgirl som eies av Irene Løfaldli

4. løp: Kaldblods 4.årige og eldre
Sima Haakon som eies av Atle Solhus

5. løp: Kaldblods 4.årige og eldre
Pave Nora som eies av Einar Mogset

6. løp: Kaldblods montè
Pave Loma som eies av Stall Pave

7. løp: Varmblods 3.årige og eldre
Hot Sugar som eies av Jan Martiniusen 

For fullstendige resultatlister, se Surnadal travklubb sin facebookside.

Klikk bildene større og for å se de i serie. Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

hot sugar jan martiniusen
oppløp siste løp
siste løp
siste løp2
stall pave
pave loma vinner
pave nora vinner
oppløp løp 5
travhest
travhest2
monsteløp
monteløp
monteløp2
ola sylte heggset
ponni1
roshens red fire astrid gravvold
ponni2
monte