Mandag
Mandag Regnbyger
Regnbyger
Laber bris
Tirsdag
Tirsdag Sluddbyger
Sluddbyger
Laber bris
alpingruppe slopestyle oppdal 2018

Gode resultater på Oppdal

En delegasjon fra alpingruppa i Surnadal IL deltok lørdag i Kretsmesterskap i slalåm og storslalåm på Oppdal. I tillegg konkurrerte fem gutter i slopestyle i Vangslia, hvor det ble en flott 3. plass til Isak Drøpping.

Surnadal IL alpin stilte med en litt redusert tropp under Kretsmesterskapet som ble arrangert under strålende forhold på Oppdal lørdag. Surnadal stilte med to deltakere i klassen SSL (storslalåm) U10. I denne klassen er ikke resultatene det viktigste, men vi registrerer at Signe Fiske og Aksel Kalstø Grimsmo gjorde sine saker bra. 

I klassen SSL og SL i klassen U12 startet fem surnadalinger til start. Aron Rodal Haugen, Iver Kalstø Grimsmo, Håkon Hoem, Jostein Rodal og Jarand Husby Haugen. Kretsmester ble kun kåret i klassene U14 og U16. Jarand Husby Haugen ble nummer 3 i slalåm og 4 i storslalåm i U12 og ble dermed best av surnadalingene.

Se fullstendig resultatliste her 

Surnadal IL var også representert med fem gutter i slopestyle som ble arrangert i Vangslia på Oppdal. Disse fem var Håkon Telstad Sollid, Svein Bolme, Oliver Ervik, Alfred Harrang og Isak Drøpping. Sistnevnte tok en sterk 3. plass i klassen for deltakere født i 2006-2007.

Alle foto: SIL Alpin

isak drøpping slopestyle oppdal.jpg
Isak Drøpping (t.h) tok en flott 3. plass

alpingruppa KM oppdal 2018_690x388.jpg
Premieutdeling i Kretsmesterskapet

alpingruppa oppdal 2018_690x388.jpg
Sprek gjeng klare til start

Tips en venn Skriv ut