Lørdag
Lørdag Lette snøbyger
Lette snøbyger
Svak vind
Søndag
Søndag Klarvær
-2°
Klarvær
Flau vind
Barnebilder-1

Edgars Fotoarkiv med gaue gamle bilder fra gamle TP august 2008

Gamle bilder fra uke 34 i 2008

Edgars Fotoarkiv finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010, Edgars fotoarkiv 2011og Edgars fotoarkiv 2012. Dette finner du under Edgars fotoarkiv 3! Sjå også Edgars Fotoarkiv 1 og Edgars Fotoarkiv 2. Det er mye å finne fra Edgar Kattem på Trollheimsporten. Utgangspunktet er Edgars Fotoarkiv under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.
 


 


Her er jeg "stor kar" og triller søskenbarna mine, Eyvind Nergård og Toril Dahl i "møkkjtarilla". Jeg var da fire år eldre enn dem! Vi la en tom kraftforsekk i botnen på trilla for å unngå det verste av rusk og lort, og så fungerte den fint som barnevogn. Trilla har sett sine beste dager, den er lappa sammen som en ser på bildet. Og i bakgrunnen blomstrer keiserkrona til mor, den var ho stolt av. Og ved siden trur jeg det står en storkonvall??
 
Sigvald Kattem triller Toril Dahl i trilla. Bak dem ser vi stabburet. Det store hjulet vi skimter oppe i burssvala er et stort malmhjul som en gang var en del av drivverket på Kattem Meieri.
 

Det var alltid stas når søskenbarnet Toril kom fra Oslo på sommerbesøk. Her sitter vi, i kanten av Rindlivegen, med hesjene på ekra Terjehaugen bak oss. 

 

Tips en venn Skriv ut