Trondkampen[2]

Rindal IL Fotball melder:

G16 med fin start på sesongen

G16 har i år stor nok tropp til å ha to lag i seriespill, et 11’er-lag i 2. divisjon og et 7’er-lag i egen 7’er-serie. I tillegg deltar 11’er-laget i OBOS-cup. G16 har totalt 19 spillere i troppen, og det rulleres selvsagt en god del mellom lagene fra kamp til kamp. I kveld spiller de hjemmekamp på Øye stadion mot Klæbu.

Bildet over: G16 feirer etter å ha slått Trond 5-0 i vinterlige omgivelser på Utleirabanen tidligere i vår.

Siden vi kan stille med to lag får alle nå mer spilletid. Det gror godt i flere aldersklasser i Rindal IL, og i G16 er de spesielt fornøyde med at bra sportslig utvikling har blitt kombinert med minimalt frafall over flere år.

7’er-laget (Rindal 2) har så langt spilt 3 seriekamper, og står med ett tap (5-6 borte mot Orkla 3) og to seire (hjemme 8-5 over Buvik og borteseier 2-3 mot Meldal). Laget spiller dobbel serie med fire andre lag uten opp- eller nedrykk, og møter lørdag Frøya i Rindalshallen. Frøya har ingen andre lag i G16-serie i år, og blir sikkert en tøff motstander etter at de i forrige runde slo Orkla 3 hele 13-2!

11’er-laget har også gjort unna 3 seriekamper, og leder så langt den 10 lag sterke avdelinga etter to seire (seier 1-5 borte over Orkanger og seier 0-4 borte mot Kattem), og en uavgjort (1-1 hjemme mot KIL/Hemne). Vinner av avdelinga rykker opp til 1. divisjon etter vårsesongen. I tillegg har laget spilt 2 av de 3 kampene i innledende pulje av OBOS-cup, og ligger godt an til avansement i cupen etter seier 0-5 borte over Trond og ny seier 4-2 «hjemme» på Syltøran over Tynset. Sistnevnte ble nummer 2 i 1. divisjon så seint som i høst, så seieren mot Tynset vurderes som et særlig bra resultat.

Så langt i vår har G16 11’er vært avhengig av å leie baner i Surnadal, og også dagens hjemmekamp blir avvikla på Øye stadion mot Klæbu kl. 19.30 i kveld. Klæbu står med en seier og to tap før denne kampen. Neste hjemmekamp (og den første på vakre Rinnvollen) blir mot Hitra den 18. mai. G16 håper mange vil møte opp for å heie, og første anledning blir altså allerede kl. 19.30 i kveld på Øye (bare en liten svipptur fra Rindal..).

Andre lag med hjemmekamper i dag er G14 mot Charlottenlund 2 og J12 mot KIL/Hemne, begge i Rindalshallen.

Rindal IL anbefaler ellers alle interesserte om å følge siden Rindal IL Fotball på facebook for å få jevnlige oppdateringer fra alle kampene til lagene i klubben, og appen MinFotball er også fin for å holde seg orientert om kamptidspunkt og resultater.