preparert skiløype

Frivillig løypeavgift - støtt løypekjøring med en SMS!

Hvert år bruker Rindal IL store ressurser på å legge forholdene til rette med oppkjørte skiløyper for våre aktive og ikke minst; for allmennheten. Det kjøres løyper med tråkkemaskin og skuter nesten daglig, vi betaler for den flittig brukte tjenesten skisporet.no, og både sommer og vinter drifter og legger vi til rette for alle i lysløypene og trimstiene rundt Tjønna. Vi er stolte av den høye kvaliteten vi har på løypenettet, og håper du også setter pris på innsatsen som legges ned.

Mange har etterlyst en enkel mulighet til å gi et bidrag for å støtte løypekjøringen. Dette kan nå gjøres enkelt med å sende en SMS, enten pr. gang eller for hele sesongen:

Støtt vår løypekjøring – send
 

SMS «LØYPE» til 2468

Bidra med kr. 40,-

Dette er tenkt som en engangsavgift pr. tur.

SMS «LØYPE SESONG» til 2468

Bidra med kr. 400,-

Tenkt som en årsavgift for de som bruker løypene mye.


Du vil pr. bidrag motta en SMS som bekrefter innbetalingen, som vil komme på mobiltelefonregningen. Hvis mobilabonnementet ditt ikke støtter tjenesten, vil du få en tilbakemelding med vårt kontonummer.

I barmarksesongen vil Turstigruppa etter hvert benytte samme tjeneste for bruk av turstinettet rundt om i hele bygda, da med et annet kodeord.


Med vennlig hilsen

rindalil.jpg

Rindal IL - Ski