solskjær barna_650x640

Fotballglede på Syltøran

Rundt 170 barn deltok på dagens fotballskole i regi av Molde Fotballklubb. Regnværet la ingen demper på stemningen, og det var kun blide fjes å se på fotballbanene. Ole Gunnar Solskjær var nok den mest populære gjesten på Syltøran, og han tok seg god tid til å snakke med både store og små.

Oliver Monsøy Ervik, Mari Lie Fjeldvær, Ørjan Gravvold og Endor Heggset er alle født i 2005, og deltok på sin aller første fotballskole på Syltøran Stadion tirsdag ettermiddag. Og det med selveste Ole Gunnar Solskjær som veileder! Tidligere storspiller på Manchester United, landslagsspiller og nå trener for MFK, synes det er viktig å ta turen rundt om i distriktet. -  Klubben har drevet med fotballskole i mange år, og det er noe vi gjerne vil fortsette med lenge. Det er viktig at folk får se oss "live", og ikke bare på TV. Vi håper selvsagt på at vi får flere supportere etter slike besøk. Jeg vet at det her i Surnadal er mange RBK-supportere. Det må vi se å få gjort noe med, smiler Solskjær.

Solskjær har tanter, onkler og søskenbarn i Bøfjorden, og satte pris på å besøke Surnadal igjen - Hit er det alltid hyggelig å komme på besøk. Det er dessverre alt for lenge siden jeg har vært i Bøfjorden. 15 år i England har gjort sitt til at besøkene har uteblitt. Men vakkert er det, det glemmer jeg aldri. Jeg husker godt den gangen jeg og søskenbarnet mitt syklet fra Kristiansund til Bøfjorden.Det var en fantastisk fin tur, avslutter Solskjær.

Dagen startet med at MFK gjennomførte en lett treningsøkt på Syltøran. Kl.15 inntok barna fotballstadion før dagen ble avsluttet med trenerseminar.

alle jubel
Alle samlet på tribunen
mfk autograf_1024x1027
Autografjegere
mfk berg hestad
Kristoffer Paulsen Vatshaug
mfk blid spiller
Daniel Chima Chukwu
mfk hedda
Maktar Thioune og Hedda Åsbø
mfk spiller vått
Davy Claude Angan
mfk trening thione
mfk trening
mfk trening2
Daniel Berg Hestad
solskjær barna