Lars og Trine 2_1024x817

Stor suksess for Norsk Vandrefestival ved Igltjønna

Fin kveld med Trine Rein og Lars Monsen

Det passa så godt og var så rett med forestillinga Vilt & Vakkert fra utescena ved Igltjønna lørdag kveld. Det var første gang Trine Rein og Lars Monsen var utendørs med si forestilling - og det var ei lita utfordring med film og bilder på lerret under en lys sommerkveld - overskya, men regnfri. Det ble en kontrastfylt fin kveld fra macho bjørneelsker og fisker Lars til neglelakk og styling Trine - en stor opplevelse som mange fikk høre og sjå - nå med alle snutter og bilder på plass:

Og dette trengte Norsk Vandrefestival. Med vakter, komiteer og mat var det rundt 500 ved Igltjønna lørdag kveld - heilt utrolig! Og de nøt kvelden med forestilling og konsert i nærmere tre timer, før en kunne benke seg til grilla Trollheimslam fra Hammerstuene etterpå.

Suksessen alt i boks
Når vi samtidig tar med all aktiviteten på dagtid ved Tjønna og over 300 på plass under åpninga med Vandrehjerte på en fin sommerkveld fredag, er suksessen alt i boks, sjøl om mangt og mye står igjen i dag, blant anna ved Ranessetra, med Tifjelltur og i Halsa. Følg med på Trollheimsporten og du får rapporter fra det meste!

Kontraster fra Lars til Trine
Her under ser du fra forestillinga til Lars Monsen og Trine Rein Vilt & Vakkert. Lars Monsen fortalte fra tv-serien Uten grenser, fra hundekjøring og mange turer og ekspedisjoner. Sammen med Trine Rein hadde han en liten sekvens, der begge var på scena, før Trine Rein overtok med sin konsertdel.

Sjå videosnutter under - først Lars Monsen og deretter noen glimt fra konserten til Trine Rein. Heilt nederst bilder fra forestillinga - klikk på dem og sjå de større og i serie:

Trine Rein av seg sjøl_1024x1134
Trine Rein bød på seg sjøl.
folksomt_1024x529
Folksomt og god stemning ved Igltjønna.
Trine band 1_1024x819
Trine Rein med band.
LM populær Jon Øyvind_1024x1264
Lars Monsen var populær. Her er det John Øyvind som sikrer seg autgrafen.
mye folk 2_1024x437
Mye folk og trivelig ved Tjønna.