#Fæm menuttj ått nå ferr nåre få

Rindalsrevyen 2016 er snart her, og gjengen har samlet seg. Revyen blir variert med en kombinasjon med noe nytt og noe gammelt.

Rindalsrevyen har i år fått navnet ”#Fæm menuttj ått nå ferr nåre få”. Gjengen forteller at navnet på revyen tok de på sparket. Selv om det har til tider vært litt stressende, så er de i rute. Camilla Hyttebakk satser på å toppe fjorårets revy.

- Vi har jo alltid et mål om å slå fjoråret. Det som er annerledes i år, er at alle skuespillerne og de bak scenen har vært med og produsert noe i sketsjene. Alle har skrevet noe, enten det er lite eller mye, forklarer Hyttebakk.

 

Mye latter, litt alvor

Revylaget har prøvd å holde seg innenfor en stor dose latter, men også litt alvor.

- I og med at vi har om aktuelle tema som for eksempel Bolmekrysset, brua og annet nytt som omhandler Rindal, så har vi lagt inn litt alvor i det. Men det er rart hvor mye tull og artigheter vi har fått med i dette opplegget. Innenfor 5 minutters rekkevidde, ler Hyttebakk.

Det vil bli samme ordning som i fjor. Forestillingen vil foregå lørdag, deretter revyfest. Samtidig vil publikum få oppleve gjensyn med noen av fjorårets karakterer.

- Gjengen er fremdeles den samme, bortsett fra at vi får inn to nye skuespillere i år, som er Marianne Bolme og Mali Nerbu Løfald, forteller Hyttebakk.

 

Går fremover

Hittil har det gått fremover, og i går hadde gjengen sin første øving, der flesteparten var tilstede. 5. mars vil de stå på scenen igjen, hvor de håper på å vekke mye latter.

- Som problemer vi ofte har, så kommer tekster inn litt for sent. Men vi har likevel overlevd, og nå er vi i full gang med øvingene og bestemmelse av karakterer. Vi håper på at revyen går like bra som det har gjort hittil, avslutter Hyttebakk.

Rindalsrevy 2016 Foto Ada Lillegård_690x443.jpg

F.v. øverst: Inger Anita Løkås, Line Indergård og Monica Gulla. F.v. nederst: Camilla Hyttebakk, Kristine Jacobsen, Joar Sande og Anne Lise Bjørnås.

 

Tekst og foto: Ada Lillegård