Fabelaktig hyllest!

Fredag kveld ble rockelegenden Bruce Springsteen hyllet av lokale musikere i Surnadal Kulturhus. Og for en hyllest det ble! Storstuå var fullsatt av et begeistret publikum, som fikk en konsertopplevelse av de sjeldne.

Allerede ved inngangsdøren skjønner vi at det er noe stort på gang. Det er ikke hverdagskost å få utdelt ørepropper før en konsert i kulturhuset. Her skulle det bli rockekonsert med høyt volum! Og det skulle vise seg å stemme.

Det er ganske nøyaktig to år siden surnadalspublikummet ble blåst av banen av oppsetningen "Surnadals hyllest til Pink Floyd". Forventningene til oppfølgeren var skyhøye, og de ble innfridd til fulle! I løpet av de drøye to timene konserten varte fikk publikum servert den ene superhiten etter den andre: Born To Run, Tougher Than the Rest, Thunder Road, The River, Born In The USA og mange, mange flere. Vi fikk også høre flere mindre kjenter låter fra "The Boss". 

Vokalistene Kenneth Grytskog og Halvor Drøpping utfylte hverandre på en utmerket måte, og imponerte stort med sin stemmeprakt. Likheten mellom Drøpping og originalen er slående. Innlevelsen og energinivået på unge Grytskog er et kapittel for seg selv! Må oppleves. Det samme må sies om bandet og koristene som leverer på et nivå som kan fylle en mye større scene enn i Storstuå. Mye større!

Det å skulle spille låtene til en av verdens aller beste liveartister, er i seg selv en krevende oppgave. Men ikke for denne gjengen! For en hyllest! For et show! 

bruve kenneth grytskog_690x458.jpg

bruce halvor_690x482.jpg

Det musikalske ensemblet overbeviste nok en gang. Hva bli det neste vi får høre fra disse? Vi venter i spenning, og gleder oss allerede!

Lørdagens konsert har vært utsolgt i flere uker, så til dere uten billett: Ta turen til Kristiansund lørdag 11.april. Da fremføres konserten i sin helhet i Braathallen. Det er så definitivt verdt turen!

Bandet består av Oddbjørn Sponås (slagvek), Torbjørn Kvande (bass), Stein Boge (gitar), Rune Dalager (gitar), Rolf Paulsen (tangenter), Brage Kristian Einum (tangenter), Sander van der Loo (saksofon og munnspill), Martin Einum (trompet) og Kirsten Næss (fiolin). Astrid Hyldbakk og Lisa Botterli Flostrand er korister.

bruce alle_690x340.jpg

Klikk bildene større. Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er forbudt. 

 

bruce halvor rune
bruce halvor
bruce halvor2
bruce halvor3
bruce kenneth
bruce kirsten næss
bruce rune dalager dusj
bruce rune halvor
bruce stein boge
bruce torbjørn kvande
bruce1
bruce2
bruce3
bruce4
bruce5
bruce6
bruce7
bruce8
bruce9
bruce10
bruve kenneth grytskog
sander van der loo paulsen
bruce alle
bruce brage einum
bruce brage
bruce dalager
bruce halvor astrid
bruce halvor drøpping