Helge Røv og Eva Kristin Solli_350x208

Expert Surnadal nytt medlem av Trollheimsporten

Stadig flere bedrifter velger Trollheimsporten som en av sine markedsføringskanaler. Vi har nå gleden av å ønske Expert Surnadal - her representert ved Helge Røv og Eva Kristin Solli - velkommen som nytt medlem av Trollheimsporten. Expert Surnadal holder til i underetasjen i Amfi Surnadal og selger hvitevarer, elektriske produkter til hus og hjem, lyd og bilde, foto og video, data, telefoni og GPS, spill og konsoller.

Expert Surnadal åpnet dørene 2. oktober 2008, og de fire fast ansatte er daglig leder Helge Røv, Eva Kristin Solli, Otto Betten og Lars Arne Gjeldnes. I tillegg har butikken ekstrahjelper ved behov.

- I utgangspunktet har vi det aller meste av Expert-sortimentetet, og er det noe vi ikke har her i butikken, kan det skaffes, sier Helge Røv.

Expert Surnadal har også en egen servicebit for PC-er, der de kan foreta enklere reparasjoner.

- Mer omfattende oppgaver sender vi til andre verksteder. Vi monterer også paraboler, og har regionens beste parabol- og TV-kompetanse. Våre ansatte har også ekspertise på mobiler og data, slik at kundene kan få den hjelpen de trenger, forteller Helge Røv.

Expert er organisert som et konsern der morselskapet Expert AS eier Expert i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Estland. Hovedkontoret ligger på Gjelleråsen like nord for Oslo.

Selskapets mål nr. 1 er å gi sine besøkende den beste kundeopplevelsen gjennom direkte kontakt med de butikkansatte eller nettbutikkene. Det å handle hos Expert skal være en god handel for begge parter. Expert forretningsidé er å skape lønnsom vekst for de handlereide og egeneide butikkene i de landene de opererer. For å oppnå maksimal effektivitet er derfor en rekke funksjoner sentralisert for å ta ut synergier som kommer både kundene og butikkene til gode.

Expert AS eier 100 prosent av Expert Norge AS, 100 prosent av internettselskapet BestBuy AS og 34 prosent av Christiania Belysning AS. Expert Norge eier også nettbutikken www.expert.no.

Per utgangen av 2010 har Expert Norge AS 183 butikker fordelt over hele landet. Av disse er 60 helt eiet av Expert, mens 123 var handlereide butikker med Expertprofil.

Trollheimsporten er medlemsbasert -  bli medlem ved å klikke her.

Medlemsoversikt finner du her.