bergsøy seier oppstilt_550x623

...men fremdeles under streken på tabellen

Endelig, Surnadal!

Surnadal vant 2-0 i den svært viktige hjemmekampen mot Bergsøy på Syltøran lørdag ettermiddag, etter scoringer av Knut Resell og Bjørnar Dalsegg Sæter. - Dette var en viktig seier for oss, så jeg er selvsagt utrolig glad og lettet, sier trener Ingebrigt Gjerstad.

Det var ingen stor kamp av noen av lagene i 5 grader og høljeregn på Syltøran stadion. Etter 38 spilleminutter pådro bortelagets kaptein, Frank Sverre Skorpen, seg rødt kort etter å ha sparket Knut Ola Høvik i hodet etter en takling. Ellers var førsteomgangen sjansefattig og lite underholdende som ebbet ut til 0 - 0.

Etter hvilen åpnet Surnadal best, og i det 48.minutt sørget Knut Resell for at Surnadal gikk opp i føringen 1-0. Et etterlengtet mål som kunne føre Surnadal over streken på tabellen. Med unntak av en liten periode midtveis i andreomgangen, var Surnadal det klart beste laget. Helt fortjent økte Surnadal ledelsen til 2-0 i det 87.minutt etter scoring av innbytter Bjørnar Dalsegg Sæter. Dermed kunne spillerne og ledelsen slippe jubelen løs etter 3 svært viktige poeng. - Nå er det lenge siden vi har vunnet en fotballkamp, så dette var utrolig godt, sier en lettet trener Ingebrigt Gjerstad etter kampen. Nå får vi bare håpe på at de andre resultatene i avdelingen går vår vei. Det har det ikke gjort i det siste, og det gjør det ekstra tungt for oss. Kampen i dag viser at avdelingen er utrolig jevn. Vi skaper mest i dag, og det er godt å se at vi får uttelling på sjansene våre. Vi har slitt med det i år. Likevel er vi ikke på topp i dag heller, og det bekymrer meg litt foran de to siste serierundene. Surnadal skal møte Eidsvåg (borte) og Midsund (hjemme) i en utrolig spennende sesongavslutning. - Vi har fortsatt god tro på fornyet kontrakt i 3.divisjon, og skal kjempe til siste slutt, sier Gjerstad.

Dessverre for Surnadal vant både Midsund, Stranda, Larsnes og Volda sine kamper i dag, og dermed er Surnadal fremdeles under streken på tabellen. Disse resultata førte Sunndal til topps på tabellen!