04 Linda Humberset fanfare

En fantastisk uke er over

Søndag kveld hadde både utøvere og andre interesserte funnet sin plass i Storstuå i Surnadal Kulturhus for å avslutte årets verdenscup. Seremonien inneholdt både lokal og internasjonal underholdning, som etter alt å dømme falt de besøkende utøverne i smak.

Før utøverne kunne reise tilbake til sine hjemland med medaljer og pokaler i bagasjen, var det duket for en aldri så liten avslutningsseremoni på Skei. Mellom de mange premieutdelingene, stilte flere opp med underholdningsbidrag. Unge dansere fra Kulturskolen på Indre Nordmøre deltok med to dansenummer, mens verdenscupens offisielle fotograf Nathan Lediard hadde snekret sammen en 6-minutters bildefremvisning fra den flotte uken som har gått. Også elever fra Nordmøre Folkehøgskule hadde vært tilstede hele uken, og viste frem en godt laget film med filmsnutter og flere korte intervju med utøverne. En av surnadalingenes nyeste sambygdinger, den profesjonelle danseren Jimu Makurumbandi, viste nok en gang frem en av sine mange talenter. Alle underholdningsinnslagene ble tatt godt imot av publikum i salen, og det meste ble foreviget i film av mange utøvere.

02 Jimu Makarumbandi.png
Afrikanske Jimu Makurumbandi har nylig flyttet til Surnadal fra Seattle, men har allerede gjort seg godt synlig i bygda med sine musikalske evner.

01 Dans.png
Kulturskolens stiller opp med "Kråkedans".

04 Linda Humberset fanfare.png
I front: ​Linda Humberset med fanfare. I bakgrunnen ser vi blomsterjenter og -gutt: fra venstre Ragnhild Mogstad, Kristoffer Berset og Silje Larsen. 

05 Ulset og hans klasse.png
Fra venstre Nils-Erik Ulset (Norge, 2. plass), Vladislav Lekomtcev (Russland, 1. plass) og Ihor Reptyukh (Ukraina, 3. plass).

07 Ukraina.png
Ukrainske utøvere tar et siste gruppebilde før de forlater Surnadal.

Klikk her for å lese mer om den siste dagen på IPC Nordic Skiing World Cup.

Klikk her for å se Lediard Fotografis video med bilder fra den siste uka.