El-Co ansatte

El-Co AS åpnet montørstasjon i Meldal

Tirsdag markerte El-Co AS åpninga av den nye montørstasjonen sin i Meldal. Elektrofirmaet samlet ansatte og næringslivsnaboer til "kabelklipping" og kaffe og kake i lokalene i Meldal sentrum.

El-Co AS har nylig ansatt flere montører, og satser stort i Meldal. Montørstasjonen er sentralt plassert i Meldal Sentrum, rett ved Spar-butikken.

IMG_8330.jpg
Daglig leder Bjørnar Mogstad klar for kabelklipping.

IMG_8333.jpg
Arnt Øverøyen fikk æren av å klippe kabelen.


Tirsdag var det åpningsmarkering, med uhøytidelig snorklipping. Snora var natulig nok bytta ut med kabel i denne anledningen. Etterpå ble gjestene invitert inn i lokalene på kaffe og kake.

El-Co ansatte 2.jpg
F.v. Arnt Øverøyen, Nils Stokke, Anders Møkkelgård, Even Aaland, Bård Ree og Bjørnar Mogstad.


Daglig leder Bjørnar Mogstad forteller at det er 2-3 årsverk som skal knyttes til montørstasjonen i Meldal i første omgang. Arnt Øverøyen, Anders Møkkelgård og Even Aaland skal arbeide herfra. Arnt Øverøyen er nyansatt i El-Co AS, men har lang erfaring som elektriker. Even Aaland er lærling og skal ta fagbrev i sommer.

IMG_8353.jpg

El-Co AS har laget et lite idésenter i lokalene. Bård Ree vil være å treffe her hver mandag. Da vil de være åpent hele dagen, slik at kundene kan stikke innom og se på ulike løsninger og få hjelp til å planlegge prosjekter.

Nils Stokke.jpg
Nils Stokke bød på kaffe og El-Co-kake.


Nils Stokke er installatør og deleier i bedriften. Både han og daglig leder Bjørnar Mogstad vil delta i den daglige driften av montørstasjonen i Meldal.

El-Co AS har nå 20 ansatte. Bjørnar Mogstad sier at det er en styrke for firmaet at de er så mange. Det gir god kapasitet og fleksibilitet, mener han. Bedriften er godt etablert i Rindal og Surnadal fra før. Hovedkontoret er i Rindal, og da passer det godt å utvide til nabokommunen Meldal.

IMG_8350.jpg
Flere næringslivsnaboer var invitert til åpningen. F.v. Bård Ree, Arnt Ree (Meldal Sparebank), Gunnar Sørløkk (Bygger'n Meldal), Morten Ljøkjel (Meldal Sparebank) og Bjørnar Mogstad.


Du kan også lese om åpninga på www.meldal.no: El-Co åpnet i Meldal