thea spania

Drømmen går i oppfyllelse

På en drøy uke har prosjektet "Julereisen til Norge", med 15 år gamle Thea Tiset fra Surnadal i spissen, samlet inn utrolige 56 250 kroner. Dermed går jentenes drøm om å vise frem Norge til sine lagvenninner i oppfyllelse. - mye takket være gavmilde surnadalinger!

Surnadalingen flyttet til Spania i sommer og spiller håndball for BM Torrevieja Juvenil Feminino. Sammen med sine to norske lagvenninner Rebeca Oberstad fra Lyngdal og Pernille Nordstrøm fra Enebakk, hadde de et sterkt ønske om å samle inn penger til å kunne ta med laget sitt til Norge på juleturnering i Rælingen 29. desember.

Den økonomiske situasjonen til klubben og spillerne på laget er slik at det å kunne reise på cup er uaktuelt. Mange har ikke råd til å dra til utlandet, og ingen av spillerne har vært i Norge. De tre norske jentene har blitt tatt svært godt i mot på håndballaget, og ønsket å gi noe tilbake til sine lagvenninner og støtteapparatet. Takket være et enormt engasjement blant privatpersoner og bedrifter i innland og utland går nå drømmen i oppfyllelse! På en drøy uke har det kommet inn utrolige 56 250 kroner! Med denne summen får alle spillerne bli med på tur med en liten egenandel. 

Jentene ønsker å takker hver enkelt som har bidratt til at drømmen går i oppfyllelse, og Thea sender en spesiell hilsen til surnadalingene.

- Tusen takk for at dere i Surnadal var så raskt ute med å støtte oss. Dere ga full gass da startskuddet gikk, noe som var helt avgjørende for den videre prosessen. Jeg er så utrolig stolt av å være surnadaling, sier Thea.

Det er fortsatt mulig å støtte prosjektet. Bruk kontonummer 1210 05 26059 eller vipps til 414 27 819.

Du kan følge jentenes vei til Norge på Facebook under arrangementet "Julereisen til Norge".

Trollheimsporten skrev om "Julereisen til Norge" tidligere i november. Les den saken her.