Ruth Marit S

Annonse:

Bygdas beste bilforsikring?

Med Surnadal Sparebanks nye og forbedrede Bil Pluss-forsikring, tilbudt gjennom Eika, kan du som bileier senke skuldrene enda et hakk.

Bil Pluss er en tilleggsdekning ut over vanlig kasko og inkluderer hele ni dekninger. Fra og med 1. juli i år gjelder Bil Pluss feilfylling av drivstoff, og fra 1. september doblet Eika kjørelengden for sin maskinskadeforsikring. Tidligere gjaldt maskinskadeforsikringen inntil 100.000 km, men denne er nå altså utvidet til 200.000 km eller 10 år. En annen stor fordel er at egenandelen står fast på 6.000 kroner. Reparasjon av motor- og drivverkskade kan fort bli veldig kostbart, så med en fast egenandel kan økonomiske bekymringer begrenses noe når uhellet først er ute.

- Maskinskadeforsikringen gjelder mekanisk brudd og brekkasje i motor og drivverk, samt elektronisk skade, som hindrer bilens fremdrift, forklarer Ruth Marit S. Dannevig.

Hun presiserer at skader som følge av mangel på skjøtsel av bilen ikke innbefattes av maskinskadeforsikringen. Men Bil Pluss tar også hånd om de mange som i et uoppmerksomt øyeblikk selvforskyldt forårsaker skade på bilen gjennom feilfylling, som er en annen svært gunstig tilleggsdekning. Selvforskyldte saker som dette går ofte ikke på garantien, derfor er det en fordel å ha dette inkludert i bilforsikringen, mener Dannevig:

- Hvis man låner bort bilen til noen som er ukjent med den, eller bare er uoppmerksom når man fyller, kan man gjøre stor skade på motoren om man ikke oppdager feilen. Oppdages det at man har fylt bensin på dieselbil eller omvendt, dekkes rensing og tømming av tanken.

Andre fordeler med Bil Pluss er tilgang på leiebil i hele reparasjonstiden, nøkkelforsikring og totalskadegaranti med fabrikkny bil om den totalskadede bilen ikke er eldre enn 3 år, har gått mindre enn 60.000 km og er registrert på forsikringstaker.

 

Dannevig jobber med privat forsikring i Surnadal Sparebank, og kan fortelle at mange allerede har benyttet seg av Bil Pluss-tilbudet. Både eksisterende kunder og de som fra før ikke har kundeforhold til Surnadal Sparebank ønskes velkommen. Dannevig vil anbefale å samle alt på ett sted – spesielt når det er så lett å ha full oversikt over samtlige tjenester gjennom den nye appen.  

Vil du lære mer om bilforsikring – eller om noen av de mange andre forsikringstilbudene hos Surnadal Sparebank - ta kontakt med Ruth Marit på 950 33 825 eller ruth.dannevig@bank.no.

Her kan du selv lese mer om Surnadal Sparebanks bilforsikring. Pass på – nå får du 10% rabatt på kjøp av forsikring!

 

 

 

Surnadal Sparebank er medlem i Trollheimsporten.