Onsdag
Onsdag Lettskyet
15°
Lettskyet
Flau vind
Torsdag
Torsdag Klarvær
14°
Klarvær
Svak vind
batteri - bandbilde_250x166

Billettsalget til førpremieren i Surnadal i gang nå!

Batteri på turné med MGP jr-vinnerne Malin, Celine og Jørgen

Batteri og de tre Melodi Grand Prix jr.-vinnerne Malin, Celine og Jørgen skal i sommer ha flere store spillejobber sammen rundt om i landet. Fredag 4.juni blir det stor generalprøve i Surnadal kulturhus, og billettene til denne konserten er nå lagt ut for salg. I dag - på selveste finaledagen til Eurovision Song Contest - inviterer NRK til Superkonsert med Batteri og andre MGP jr.-artister på Rådhusplassen i Oslo.

 

- Batteri er et veldig solid band, og sammen med tre dyktige solister blir dette en bra konsertpakke som blant annet skal promotere MGP junior i ulike sammenhenger, forteller Morten Skaget i bookingbyrået TS Partner til Trollheimsporten.

Førpremieren på MGP jr-showet med Batteri, Malin, Celine og Jørgen skjer i Storstua i Surnadal kulturhus 4.juni klokka 20.00. Billettprisen er 160 kroner (Se plakat).

I tillegg til å være backingband for MGP jr.-vinnerne Malin Reitan (vant i 2005), Celine Helgemo (2007) og Jørgen Dahl Moe (2009), skal Batteri-gjengen Oddbjørn Sponås (trommer, t.v. på bildet), Sondre Skogseth (bass), Hans Olav Settem (vokal, gitar), Stein Boge (gitar) og Brage Kristian Einum (keyboards) også ha egen avdeling.

 

29.mai klokka 14.00 "tjuvstarter" det med gratis MGP jr.-konsert på Rådhusplassen i Oslo i forbindelse med oppladningen til Eurovision-finalen samme kveld. Fjorårets MGP jr-vinner Jørgen vil sammen med Emelie og Agnethe fra The BlackSheeps, Malin, Celine, Batteri og Mystery levere et historisk gjenhør av kjente MGP jr-slagere helt fra 2005 fram til i dag.

Etter generalprøven i Surnadal 4.juni skal gjengen allerede dagen etter, lørdag 5.juni, opptre på Hafslunds miljødag for barn og ungdom i Oslo. De andre fellesopptredenene i juni blir under UKM-festivalen i Trondheim 19.juni - der alle årets MGP jr.-finalister også deltar - og i Hemnes i Nordland 26.juni.

- Grunnen til at det ikke blir flere felles opptredener i sommer for Batteri, Celine, Malin og Jørgen, er at de er svært opptatt på hver sin kant. Men vi satser på sikt, og ser for oss at et liknende turnéopplegg kan være aktuelt for dem også neste sommer, sier Morten Skaget.

Hør Batteri live her.

 

Tips en venn Skriv ut