vestnes bjørnar

Bare uavgjort for Surnadal

Surnadal klarte bare 1 - 1 i lørdagens bortekamp mot Vestnes/Varfjell. Hjemmelaget gikk opp i ledelsen i det 59.minutt, men Bjørnar Dalsegg Sæter utlignet til 1 - 1 bare to minutter senere. Surnadal var det beste laget, men klarte ikke å avgjøre kampen til sin fordel.

De siste tjue minuttene var preget av et massivt press fra Surnadal ,som var svært nær å gå opp i ledelsen ved flere anledninger, og hadde blant annet to stangskudd. Men ballen ville ikke i bål, og det endte med poengdeling på Vestnes stadion.

Surnadal beholder fortsatt andreplassen på tabellen, men avstanden opp til KFK økte til 6 poeng. Dahle og Eidsvåg gjorde jobben sin mot henholdsvis Molde 3 og Midsund, og er nå på samme poengsum som Surnadal (31 poeng).