damelaget seier jubel

Avsluttet med seier

Surnadals håndballdamer spilte en god kamp mot Klæbu på bortebane søndag, og kunne juble over ettmålsseier i sesongens siste seriekamp. Surnadal endte dermed på 6. plass på taballen med 23 poeng.

Da lagene møttes i Surnadal før jul endte kampen med et surt ettmålstap, så det var en gjeng revansjelystne damer som inntok Klæbuhallen søndag. Før kampen hadde både Surnadal og Klæbu 21 poeng, så laget som gikk seirende ut av kampen ville avansere til 6. plass på tabellen.

Surnadal startet kampen best og var ett og to mål foran hjemmelaget gjennom hele første omgang. Til pause ledet Surnadal 17 - 15.

Etter pause var hjemmelaget mer på hugget, og spiste raskt opp ledelsen til Surnadal. På det meste var hjemmelaget foran med 3 mål, men Surnadal ga aldri opp og utlignet midtveis i omgangen. Noen nervepirrende sluttminutter var preget av godt målvaktsspill av Eirin Mogset, noe som var avgjørende for kampresultatet. Hildegunn Henden Dalsegg satte inn kampens siste mål, og Surnadal kunne slippe jubelen løs etter å ha vunnet 28 - 27.

Dermed endte Surnadal på 6. plass på tabellen med 23 poeng - kun ett poeng bak Melhus/Gimse på plassen foran. NTNUI ble avdelingsvinnere med 40 poeng.

Klæbu - Surnadal 27 - 28 ( 15 - 17 )