Atlanticon_350x300

Atlanticon Surnadal AS nytt medlem av Trollheimsporten

Atlanticon Surnadal AS har valgt Trollheimsporten som en av sine markedsføringskanaler. Vi har dermed gleden av å ønske det autoriserte regnskapsførerselskapet velkommen som medlem av nyhets- og informasjonsnettstedet for Rindal og Surnadal. Atlanticon Surnadal AS har kontor på Syltbakken, og kan tilby tjenester innen blant annet regnskap, lønn, fakturering, økonomiske vurderinger, årsoppgjør, rådgivning med mer.

De ansatte ved Atlanticon Surnadal AS er Kristin Nyhagen (autorisert regnskapsfører og fagansvarlig), Liv Botten (regnskapsfører, kontorleder), Lise Kvande (regnskapsfører), Anne Kristine Bævre (regnskapsmedarbeider), Gro Britt Fiske Nerland (regnskapsfører) og Svein-Roar Sæter (regnskapsfører).

Totalt består Atlanticon AS av rundt 20 medarbeidere, fordelt mellom hovedkontoret i Kristiansund og avdelingene i Eide, Averøy, Sunndal, Surnadal og Trondheim. 

Med 20 års erfaring har de opparbeidet høy kompetanse og forståelse innen alle bransjer. Atlanticon AS har solid erfaring, kan "håndverket" og sørger for at nødvendige rutiner blir gjort på en effektiv og profesjonell måte. Bedriften kan gi gode råd på mange områder, og har kompetanse og solid erfaring fra forskjellige bransjer som de gjerne deler med andre.

Les mer om Atlanticon AS sine tjenester her.

Kontaktinformasjon for Atlanticon Surnadal AS finner du her.

Ønsker du å delta i Trollheimsporten med din bedrift eller din næringsvirksomhet? Eller er du medlem av en organisasjon eller et lag eller lignende som har sin virksomhet i Rindal/Surnadal? Benytt da sjansen til å markedsføre virksomheten gjennom Trollheimsporten! Klikk her for å bli medlem.

Oversikt over medlemmene i Trollheimsporten finner du her.