Årets Optimister

Årets optimistkonferanse skal arrangeres i Rindalshuset midt i Kulturvøkku, onsdag 2. juli klokka 12.30 til 17.30. Alle er hjertelig velkomne. Årets deltakere: Sigbjørn Johnsen, Tove Moe Dyrhaug, Ailo Gaup, Dora Thorhallsdottir og konferansier Otto Ulseth.

DSC_0411.jpg

(På bildet : til venstre Morten Møller og Anne Norli. Til høyre Marit Mogset, Magne Bjørnstad og Sivert Dombu)
 

I år er det duket for en ny optimistkonferanse i Rindalshuset. Dette blir den 6. gangen det arrangeres, etter en liten pause i fjor. Konferansen er for å dyrke optimisme som drivkraft og motivere hverandre til å "dra på".
 

Rindal sparebank skal også dele ut årets motivasjonspris på optimistkonferansen. Det er den 7. gangen denne deles ut, og den kan vinnes både av enkeltpersoner og bedrifter. For enkeltpersoner er gevinsten på 10.000,- og for bedrifter 25.000,-
 

Konferansen er for alle og koster bare 350,- 
 

3 Venner vil stå for servering av lokal mat.

 

Årest optimister som skal holde foredrag 

tove-moe-dyrhaug_100708_nb_10257.jpg

 

 

Tove Moe Dyrhaug siden 2013 har hun vært daglig leder i Rosenborg Ballklub i Trondheim. Fra 2005 var hun arrangementsansvarlig i klubben, og hun ble konstituert som daglig leder i Rosenborg Ballklub etter at Hroar Stjernen var ferdig sommeren 2013

 

 

 

Ailo+Gaup.jpg

 

 

Ailo Gaup er født i Tromsø og vokste opp der, i Maze (Masi) i Kautokeino kommune og i Alta. Ailo er sønn av forfatteren Laila Stien. Som 10-åring solgte han fisk og malte hus for å få råd til en 80ccm motocross sykkel. Som sekstenåring flyttet han til Oslo for å gå på motocrosslinjen ved Norges Toppidrettsgymnas (NTG) i Bærum.

 

 

 

 

 

sigbjorn_johnsen_s_1100x14001.jpg

 

 

 

Sigbjørn Johnsen er en norsk politiker (Ap). Han var stortingsrepresentant for Hedmark og finansminister i Gro Harlem Brundtlands tredje regjering. Han er fylkesmann i Hedmark fra 1997, avbrutt av fire år som finansminister i Jens Stoltenbergs andre regjering. Johnsen har bakgrunn fra en arbeiderfamilie i Hedmark, og var aktiv skiløper i yngre år. Han gjorde karriere i AUF og AOF, og har et bredt politisk engasjement også utover finanspolitikken. Yrkesmessig har han arbeidet i bank i Hedmark, ved siden av ulike stillinger i Arbeiderpartiet og tilknyttede organisasjoner.

 

 

dora_profil.gif

 

 

Dora Thorhallsdottir er utdannet både lærer og journalist. I tillegg er hun utdannet familieterapeut ved Kempler instituttet i Danmark. Jobbet fire år på heltid som standup komiker, nominert til Komiprisen og Stå Opp prisen. Hun er fast gjest i radioprogrammet «Pepper og pasjon» på P1 (svarer på spørsmål om samliv). Dora er også fast gjest i TV2s God Morgen Norge når det er spørsmål om relasjoner 

 

 

 

Ulseth-Otto_author_full.jpg

 

 

 

Til slutt konferansier Otto Ulseth : en norsk journalist, forfatter og fotballtrener. Han har vært sportsjournalist og sportsredaktør i Adresseavisen, og journalist i Arbeider-Avisa, Dagbladet og NRK. I 2003 ble han assistenttrener, og fra 2004 til 2005 var han hovedtrener i Tromsø. Han var også Drillos høyre hand på det irakiske herrelandslaget i 2007–2008. Han hadde på 90-tallet stor suksess med lag som Ranheim og Stjørdals/Blink. Fra midt i sesongen 2010/11 til våren 2012 var han ansatt i Norges Skiforbund som pressekontakt for herrelandslaget.