hans olav og venner1_690x458

Akustisk fjøskonsert på Åsen

Hans Olav Settem og hans venner i bandet Benedikt & Friends We Are er klare med debutalbumet "First Few Songs". Settem har med seg Stein Boge, Oddbjørn Sponås og flere andre musikkvenner, og nå vil de vise seg frem for publikum. Miniturneèn starter i Surnadal mandag. 

Hans Olav Settem, Oddbjørn Sponås og Stein Boge er kjente navn for de fleste i vårt distrikt, etter suksessen med bandet Batteri. Nå bor bandkompisene på ulike steder i landet, men musikksamarbeidet fortsetter for flere av medlemmene.

I fjor høst spilte Hans Olav og Stein inn ny musikk til det nyetablerte bandet Benedikt & Friends We Are, som i tillegg til de tre surnadalingene består av Emilie Catrin Korsvold fra Asker, Othelie Husøy fra Herøy og Sindre Skår fra Åsane. De tre sistnevnte er alle musikkvenner av Hans Olav, som han har møtt i studietida. I tillegg har Brage Einum vært delaktig i innspillingen av abumet.

Det er Hans Olav som som har skrevet tekstene og laget melodiene til samtlige låter på albumet.

Mandag kveld går startskuddet for miniturneèn, og bandet har valgt en utradisjonell konsertarena, nemlig fjøset på Åsen bygdemuseum.

- Tanken bak valget av konsertlokale var at vi ønsket å gjøre noe unikt. Omgivelsene passer musikken vår, og det blir intimt og stemningsfullt, sier Settem som lover en fin musikalsk opplevelse.

CD`en er foreløpig ikke å få kjøpt i butikker, men den er enkel å få tak i via itunes og Spotify.

Benedikt & Friends We Are fortsetter med konsert på Coffee Annan i kultursenteret ISAK i Trondheim tirsdag. Deretter står Lillehammer og Oslo for tur.

Konserten starter kl 20.00 mandag kveld. Billettpris: 50,-

hans olav og venner2_690x617.jpg