Årsmøte i Rindal Pensjonistlag

Årsmøte i Rindal Pensjonistlag på Eldresenteret den 12.02.

IMG_0200.jpg
Olav Helgetun legger fram regnskapet og medlemmene følger med.

IMG_0201.jpg
Herrebordet følger også med.

IMG_0207.jpg
Takk for lang innsats fra Rindal Pensjonistlag v/Helene M. Nergård til Gerd Løset. Hun har kokt mye kaffe i kjelen bak på bildet.

IMG_0210.jpg
Odd Inge Løfald viste bilder fra bygda. Kirka på bildet er bare til oppvarming.


Vanlige årsmøtesaker som årsmelding, regnskap og valg gikk bra. Styremedlemmene Jostein Grytbakk og Leif Mads Jonli tok gjenvalg. Det gjorde også vararepresentant Oddvar Løset. Dermed er styret det samme for 2015 som i 2014. Helene M. Nergård er leder, Jostein Grytbakk nestleder, Olav Helgetun er kasserer og Leif Mads Jonli og Maria Stenseng Røen er styremedlemmer. Oddvar Løset og Rønnaug Brønstad er varamedlemmer. Kjøkkenkomite ble Gerd Helgetun, Asbjørn Flø, Ingvald Møkkelgård og Magne Bolme. Mange av disse har lang tjeneste fra før.

Gerd Løset fikk blomster, takk og godord for den store innsatsen hun har gjort for laget. Hun har kokt kaffe siden svartkjelens tid. Hun har ordnet på kjøkkenet og med oppvaskmaskinen og både satt inn og tatt ut kopper i årevis.

Fullstendig referat fra årsmøtet med årsmelding, regnskap og valg, vil bli lagt ut på hjemmesida til pensjonistlaget etter hvert.

Etter solid servering med lapskaus, riskrem og kaffe, kom Odd Inge Løfald på banen. Han hadde med seg bilder fra bygda. Det ble konkurranse mellom lag om hvem som var best kjent i bygda. Han hadde tatt bilder fra forskjellige ukjente vinkler. Gruppa der Oddvar Løset var med hadde 22 rette svar av 29 mulige. De vant dermed en twistpose. Odd Inge Løfald skal ha ros for at han denne gangen ikke hadde så vanskelig spørsmål som forrige gang han var innom.

Neste Åpen dag blir den 26. februar. Da skal plansjef Sivert Dombu orientere om sentrumsplanen. Også NAV kommer innom for å informere om bostøtte.


Tekst og foto: Helene Marie Nergård