Ny turbok fra Trondhjems turistforening:

56 turer i Trollheimen

Få fjellområder er omspunnet av mer mystikk og har større tiltrekningskraft på fjellvandrere enn Trollheimen. Her kan du vandre på rødmerkede stier mellom eventyrhytter og bestige sagnomsuste fjelltopper med utsikt så langt øyet rekker. For noen er roen og stillheten i fjellet det viktigste, andre søker utfordringer, spenning og opplevelser for livet. Trollheimen rommer alt dette og mer til.

Trollheimenbok_forside.jpg
I denne boka presenterer vi noen av turmulighetene som finnes i Trollheimen. Vi har lagt vekt på å ha med et variert utvalg av turer; fra lette turer som passer for alle, til lange og krevende turer som forutsetter kunnskaper og god fysisk form. Også dagsturmuligheter fra turisthyttene er viet plass.  Boka er rikt illustrert med bilder og kart.

I tillegg til tips og inspirasjon til nye turopplevelser inneholder boka mye nyttig informasjon som vil berike turene. Her kan du blant annet lese om bjørnejakt i Folldalen i gamle dager, om reindrifta i Trollheimen, om arkeologiske funn som dukker opp når breisen smelter og om Trollheimens rike planteliv. Du vil også finne en oversikt over alle turisthyttene i Trollheimen.

Boka er et resultat av en stor dugnadsinnsats der mange har delt sine favoritturer og erfaringer med oss og bidratt med tekst og bilder på frivillig basis.


Trollheimsporten har sett boka, og bladd litt i den. Dette er årets julegaveide, synes vi!
 

Boka selges hos bokhandelen i Surnadal, og hos Sport1 og Bunnpris i Rindal, opplyser Trondhjems Turistforening.


God tur!

Noen oppslag fra boka:

Oppslag1LR.jpg

Oppslag3LR.jpg

Oppslag4LR.jpg

FAKTA:
Boka er utgitt av: Trondhjems Turistforening 2014
Boka er på 192 sider , innb.
Rikt illustrert med bilder og kart
I salg hos bokhandlerne i Midt-Norge
Pris kr 248,-