Fotballhall 3_500x434

2,5 millioner til fotballhall i Rindal

Fotballhall 2_715x385.jpg

Banksjef Magne Bjørnstad og Forstanderskapet leder Ingrid Kvam Moen, med en illustrasjon som viser hvordan hallen er tenkt plassert i terrenget ved Rindalshuset. ( Laget av Suconsult AS)  Det er for øvrig mest sannsynlig at hallen blir med valmet tak, så den ikke blir så ruvende i terrenget.

 

Pressemelding fra Rindal Sparebank:

 

Det har i lengre tid vært arbeidet med å få realisert planer om å få bygd en fotballhall i Rindal. Høsten 2012 la en arbeidsgruppe fra idrettslagene og kommunen fram en rapport som konkluderte at det beste var å bygge en fotballhall med minimum 60 x 40 m spilleflate.
 

Med de klimatiske forhold en har i Rindal med en lang vinter, vil en ordinær kunstgrasbane ikke forlenge fotballsesongen nevneverdig, og en hall vil gi et vesentlig bedre sportslig tilbud og attraktivitet for brukerne av hallen. 
 

Med bakgrunn i de framlagte planene signaliserte Rindal Sparebank og Rindalslist AS i 2012 at de ville gi en betydelig gave for å få realisert dette prosjektet. I 2013 har prosjektet vært utredet og planlagt i nært samarbeid med Rindal kommune, og en har nå kommet så langt at Rindal IL har kalt inn til et ekstraordinært årsmøte for å fatte et vedtak om de vil gå videre med planene eller ikke.
 

Rindal Sparebank har over mange år gitt store og små gaver til ulike formål og organisasjoner i bygda, og som lokal sparebank er vi svært opptatt av å bidra til en positiv utvikling av lokalsamfunnet. Over generasjoner har rindalingene med sin oppslutning om Rindal Sparebank vært med på å bygge opp en solid, livskraftig og selvstendig bank, og gjennom sitt årlige overskudd tilbakefører banken betydelig midler lokalt  i form av gaver og sponsoravtaler til både kultur- og idrettsaktiviteter, samt store og små prosjekt til vel-foreninger, turstigruppa etc.
 

Rindal Sparebank ser meget positivt på planene om å få bygd en fotballhall i Rindal, og mener at dette vil gi et stort løft for fotballaktiviteten i bygda. Forstanderskapet anmoder i sitt vedtak idrettslaget om å planlegge en flerbruksløsning som gir rom for at flere idretter kan benytte hallen.
 

Forstanderskap i Rindal Sparebank har i sitt møte vedtatt å bevilge en gave på 2,5 millioner kroner for å få realisert prosjektet.
 

Rindal Sparebank hadde 140 års jubileum 1. januar i år – og denne gaven er også en jubileumsgave til idretten i Rindal – hvor idrettslagene nå har slått seg sammen til ett idrettslag – Rindal IL. Det var derfor meget stor enighet i bankens forstanderskap om at dette var et tiltak som banken skulle støtte skikkelig, og nå er det opp til medlemmene i Rindal IL å beslutte om de ønsker å gå videre og realisere planene på kommende ekstraordinære årsmøte den 20. november.
 

 

Fotballhall 3_715x621.jpg

Banksjef Magne Bjørnstad og forstanderskapets leder Ingrid Kvam Moen med en illustrasjon av fotballhallen