IMG_3385

Rindal FK måtte dele poengene med Skaun

2-2 på Trollbanen

Etter en noe laber og målfattig førsteomgang på Trollbanen hvor Skaun satte inn ett mål, ble det straks mer spennende etter sideskifte. Morten Møller hamret med få minutters mellomrom inn to mål for Rindal, og det så en stund ut til at Rindal kunne stikke av med tre poeng. Slik ble det imidlertid ikke, da Skaun utlignet få minutter før slutt. Trener Willy Karlstrøm er imidlertid fornøyd, og sier at laget trengte denne kampen og resultatet etter onsdagens mindre hyggelige resultater. Nå oppdatert med bilder og nærmere redegjørelse av kampen!

 

Rekordmange publikummere hadde møtt opp for å se Rindal sitt A-lag på Trollbanen for første gang på lenge, det var omtrent snakk om fulle tribuner. Fullt var det derimot ikke på banen. Rindal stilte noe reduserte med sykdom i rekkene samt to spillere i karantene fra onsdagens kamp mot Buvik 2. Etter at Skaun satte inn sitt første mål 8 minutter ut i kampen, var det ikke mye mer å skrive hjem om i første omgang, Rindal hadde mange målsjanser, men ingenting gikk inn. 

Et klart frisparkstilfelle.

 

Ut i andre omgang løsnet det omsider for Rindal; Morten Møller (avbildet under), for anledningen plastret etter et ublidt møte med en skaunspiller) hamret ballen inn i Skaunmålet over halvveis i andre omgang. Han sa seg ikke fornøyd med bare ett mål, og satte likegodt ballen i mål sju minutter senere også. Rindal hadde dermed klatret fra å ligge under med ett mål til å lede med ett mål. Håpet steg over hele Trollbanen om at kampen skulle ende med tre poeng i Rindals favør, men dessverre var det ikke slik det endte denne etterhverte solrike lørdagen. 

I et av kampens siste spilleminutter reduserte Skaun Rindals ledelse til at det stod uavgjort, og slik ble stillingen stående til kampen ble blåst av etter endt spilletid.

Trener Willy Karlstrøm (under) var uansett fornøyd med dagen, og sa at laget trengte en såpass positiv kamp etter onsdagens mer utrivelige resultat. - Dette er en helt annen opplevelse, og det er viktig for laget å få et slikt positivt resultat.

Karlstrøm syntes guttene gjorde en kjempeinnsats, og konkluderte; - Jeg tror de er stolte av å spille i blå drakt.

Flere bilder fra kampen følger nedover!