Trollheims trim_1024x768

Meget bra i det sure været

144 i Trollheimsløpet

- Det gikk lang tid før jeg bestemte meg for å gå Trollheimsløpet i dag, sa Per Rindalsholt, som her snakker med trimkollega Ane Bakk Solem - 3 år gammel og gikk for fjerde gang, og Marit Ingeborg Bakk. - Det ble 3 km. Vi bruker å gå 8, sa Per. Helge Langen, Rindal, var suveren blant eliteløperne, mens Berit Mogstad vant dameklassen klart.

Trollheimsløpet gikk i år for 37. gang og i følge speaker og riktig kjenner inner friidretten i Rindal IL - Tor Jarle Bolme - har det aldri vært så tunge forhold og dårlig vær. Mange trosset dette - tilsammen 144 - 75 trimmere og 69 konkurranseløpere.

Per Rindalsholt og kona Ingrid drøyde lenge i dag før de tok ut, men det ble en 3 km i dag også. De yngste i konkurranse løp 1 km, gutter og jenter, opp til 17 år, 3 km og og juniorene og seniorene, kvinner og menn, 8 km. I tillegg var Trollheimsløpet i dag KM og det ble delt ut medaljer.

Når det gjelder fullstendige resuiltater finner du det på heimesidene til Rindal IL og fullstendig resultatliste finner du her på denne pdf-fila.

Artikkelen fortsetter under bildene:

Trollheims gutter_715x417.jpg

Disse karene var spent på møtet med Joakim Sødal fra Kyrksæterøra og det ble tøft nok. Fra venstre ser vi orkdalsrindaling Eivind Landsem, Aksel Norli, Jo Svinsås, Jørgen Halgunset og Jonas Nergård Tørset. Joakim vant lett og regnet med det ble tøft i Italia. Han gledet seg, som han sa til speaker Tor Jarle Bolme (bilde under). Jo fikk sølvmedalje og Jørgen bronsemedalje i KM etter Joakim.

Trollheims Sigurd i tet.jpg

Fra starten blant de yngste, der Sigurd Fagerholt tar teten og kommer først i mål. Under ser du Sigurd sammen med Ragnhild Mogstad, begge løper for Rindal IL.

Videre under ser du Joakim Sødal i teten foran rindalingene blant guttene og jentene.

Trollheims Joakim.jpg

Trollheims Hallvard Løfald Thomas Holm Helge Langen Terje Maroni_715x524.jpg

Fra venstre Hallvard Løfald, Thomas Holm, Helge Langen og Terje Maroni, alle Rindal IL. Helge vant foran Thomas Holm og Terje. Du finner alle resultatene her. og på denne pdf-fila. Dette er blant de beste løperne i landet og internt var det kvalifisering til førstelaget i St. Olavsloppet.

Helge Langen ledet fra start til mål og syntes overfor Trollheimsporten det gikk greit. Halvveis ledet han med 8 sekunder, men tunge forhold gjorde at han ikke var i nærheten av fjorårets rekord til Ola Sakshaug på 19,33. Helge Langen løp dagens Trollheimsløp på meget sterke 20,06.

Berit Mogstad, Rindal, vant kvinneklassen. Ho har vært plaget mye med sjukdom og skader de siste årene. Nå er ho på veg tilbake. Og det er ski ho satser mest på - sjå bilde under.

 

 

 

Trollheims trim_1024x768
75 trimmere i Trollheimsløpet. Blant disse 3 år gamle Ane Bakk Solem, Marit Bakk og Per Rindalsholt.
Trollheims Joakim Tor Jarle_1024x1078
Joakim Sødal intervjues av speaker Tor Jarle Bolme.
Trollheims Helge Langen_1024x1184
Helge Langen, Rindal, vant suverent i dag.
Trollheims Sigurd og Ragnhild_1024x793
Ragnhild Mogstad (vant KM) og Sigurd Fagerholt.
Trollheims Berit Mogstad_1024x969
Berit Mogstad, Rindal, med KM-gull etter suveren seier i kvinneklassen.
Trollheims eliten_1024x739
Senior damer og herrer har startet og er på veg ut fra stadionmed Helge Langen og Thomas Holm i tet.