Tanja knapp 2_1024x766

Tanja Solem ny daglig leder ved Rindal Bensin og Service

- Det gikk rimelig kjapt ja, smiler Tanja Solem. Det starta med at døtrene spurte om arbeid. - Så spurte jeg sjøl om arbeid. Nå er jeg medeier og daglig leder, sier ho og ønsker å utvikle familiebedrifta Rindal Bensin og Service videre og kan ikke rose Rindal nok for mottakelsen de har fått i bygda.

Med ekstrajobb for døtrene sine kom også Tanja Solem inn hos Rindal Bensin og Service. Nå er ho daglig leder og medeier med 25% i familiebedrifta, der Nils Ragnar Bjørnås eier 50% og Tove Bjørnås 25%.

Svært godt mottatt i Rindal
Tanja Solem flytta til Rindal for ett år siden sammen med familien da de kjøpte Nedre Almberg. Nå har de kommet i gang både med sauer og høner.

- Vi trives utrolig godt, er blitt svært godt mottatt og har fått god hjelp med oppstrarten. Jeg fikk jobb med en gang - ulike vikariater i kommunen, forteller ho. Nå er er ho på heiltid ved Rindal Bensin og Service, etter at døtrene fikk helgajobb.

Rindal Bensin og Service er ei familiebedrift med lange tradisjoner i Rindal. Det heile starta i 1962 og i dag er bensinstasjonen og storkiosken ved fylkesveg 65 blitt et populært stoppested for svært mange.

Utvikling og planer
- Vi fanger opp mye av gjennomgangstrafikken. Det er trivelig, sier Tanja, som i dag administrerer 13 ansatte og av disse 2 på heiltid - ho sjøl og Tove Bjørnås.

Tanja Solem går allerede med planer om utvikling av Rindal Bensin og Service og ønsker å pusse opp butikken, få stenge av restaurantdelen for å tilby selskapslokaler i tillegg til åpen restaurant når det ikke er opptatt.

- Dette er presentert for kommunen som har vært utrolig positive, forteller ho og kan røpe at politikken, som ho dreiv med i Hemne for Frp, er lagt på hylla. - Aldri meir. Nå skal ressursene legges i Rindal Bensin og Service, sier ho.

Rindal Bensin og Service er med i Trollheimsporten med informasjonsside - bli med - alle som er med her.