Fem personer i munter prat. Fire sitter i hver sin lenestil. Ei dame står ved siden av dem.

10 nye stoler venter spent hos Svorka

Publisert Sist oppdatert

10 helt nye ledige stillinger skal fylles. Det er 10 nye stoler. Kanskje er den stolen du har vond, kanskje er du bare litt lei av den, kanskje har du sølt kaffe i den eller kanskje har du bare lyst til å prøve en ny stol? Og tenk om vi har drømmestolen din?

Vi forventer ikke at du skal redde verden fra stolen din hos oss, men du får være med ut på eventyr. Svorka-eventyret så langt har bestått av mange spennende kapittel, fra starten med ren vannkraft og strøm, så plukket vi opp varmepumper, fibernett, internett og TV-tjenester, til i dag hvor både elbilladere og solcelleanlegg har tatt sin selvsagte plass. Det grønne skiftet skjer, og i Svorka vil vi gå i bresjen for å tilby kundene våre energismarte løsninger som gir bedre hverdagsflyt. Og som kjent, slikt blir det fine eventyr av. Har du lyst til å være med oss i de neste kapitlene?

Stolene er plassert både i Surnadal, Rindal, Meldal og Orkanger, og de skal fylles med folk som ønsker å jobbe som controller/økonomimedarbeider, elektrikere, kundekoordinator, prosjektledere, salgs- og produktansvarlig, telemontører og lærlinger innen elektro-, telekommunikasjonsmontør-, og energimontørfaget, skriver Svorka i sin pressemelding.

ANNONSE:

Søkefristen er 15. april, men vi vurderer søknadene som kommer inn fortløpende, da de 10 stolene venter spent på nye Svorka-folk. Søk gjerne i dag!

Powered by Labrador CMS