ANNONSE, LEDIG STILLING:

Logoen til Thon hotels

Nattvakt til Thon Hotel Surnadal

Søknadsfrist: Snarest
Oppstart: Etter avtale
Ansettelsesform: Vikariat
Prosent: 25 %, deltid
Arbeidsdager: Søndag, Lørdag, Ukedager
Arbeidstid: Natt
Arbeidstidsordning: Vakt

Thon Hotel Surnadal søker en glad, trivelig og pratsom resepsjonist til å bli en del av laget!

Vi ser etter kandidater som er service-orientert, fleksibel og er ivrig med å jobbe innenfor hotelbransjen. Kandidater bør ha en interesse i service-bransjen, ha I.T. vitenskap (Word/Excel) og kunne snakke bra norsk og mulig engelsk. Kandidater må kunne jobbe nattvakter (aktive og passive ved behov), føle seg komfortabel i å prate over telefonen med gjester og være løsningsorientert skulle det oppstå problemer.

Jobben innebærer å jobbe natt og være ansvarlig for resepsjonen, samt hotellet etter kl 22:00. Aktiv nattvakter innebære blant annet prepping av møterom, sette ut frokost, rydding av bar og lignende arbeidsoppgaver.

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr et positivt arbeidsmiljø og trivelige kollegaer med erfaring fra forskjellige land. En spennende og utfordrende jobb i en bedrift i utvikling. Varierende arbeid med store utviklingsmuligheter og krevende utfordringer som kan lede til en karriere i hotell bransjen. Lønn etter avtale (tariff) - Aktiv natt tillegg er lagt på timelønnsatsen. Flere arbeidstimer ved behov.

Les mer og søk på finn.no

Powered by Labrador CMS