skaun mali bæverfjord

Sjansesløseri førte til nytt tap

Det vil seg ikke for håndballdamene i Surnadal. Søndag tapte de med tre mål mot Skaun på hjemmebane. Surnadal var det beste laget, men bommet på utrolig mange målsjanser. Dermed måtte hjemmelaget nok en gang gå poengløse av banen.

Som forventet ble det et jevnt oppgjør mot Skaun. Lagene fulgte hverandre tett, og midtveis i første omgang ledet Surnadal 8 - 7. En svak avslutning på omgangen gjorde at Skaun kunne gå til pause med tremålsledelse på stillingen 15 - 12.

Surnadal klarte å hente inn ledelsen, og halvveis ut i andre omgang utlignet kampens toppscorer, Kine Bjørseth, til 20 - 20. I tillegg til Bjørseth var Line Mogstad og Ingunn Heggset svært delaktig i at Surnadal klarte å henge med i kampen. Bakerst våknet Sara Reiten til liv etter en svak start på kampen, og bidro sterkt til at Surnadal fortsatt var med å kjempe om seieren.

Ingunn Heggset var sikker i avslutningene fra sin venstre kant

Hele kampen gjennom slurvet surnadalingene i skuddøyeblikket, og ødela for seg selv. Hadde alle de gode sjansene gått i mål, ville kampen endt med seier til hjemmelaget. Surnadal hadde heller ingen stor kamp i forsvar, hvor bakspillerne til Skaun gjentatte ganger fikk skyte uforstyrret fra 7 meter. Vi savnet også mer trykk i ankomstspillet mot et temposvakt bortelag. De gangene Surnadal fikk fart på føtter og ball, spilte de seg nesten uten unntak til gode sjanser.

Etter en rotete avslutning på kampen, var det Skaun som kunne juble for seier 26 - 23.

Line Mogstad spilte seg opp utover kampen, leverte en god andreomgang og scoret 5 mål

Trener Roar Bævre er enig i at dette var en kamp Surnadal burde ha vunnet.

- Ja, i dag hadde vi gode muligheter til å ta poeng. Hadde vi satt skuddene i mål, så hadde det sett annerledes ut. Jeg synes vi spiller greit i forsvar til tider, men slipper linjespiller og bakspillere for lett, sier han.

Med 3 poeng på 11 kamper ligger Surnadal nest sist på tabellen. Rapp med 2 poeng etter 9 kamper ligger på nedrykksplass.

- Vi er helt klart i poengnød, men har tro på at vi skal klare dette. Vi har gode treninger, og stemningen innad i laget er god. Det er ingen krisestemning, sier Bævre.

Neste kamp for 4. divisjonslaget er onsdag 29. januar. Da kommer Lensvik på besøk til Surnadal idrettshall.

Gjennom hele sesongen vil Trollheimsporten følge 4. divisjonslaget tett, og etter hver kamp vil vi gi stjerner til kampens tre beste spillere. Etter dagens kamp fordeles stjernene slik: