Rindalsspeidere_1024x688

Edgars fotoarkiv

Rindalsspeidere

Her er et bilde av speidere fra Rindal. Trur at bildet ble tatt inne i Rindal Bedehus. Kjenner att Johan Helgetun på bildet, men den andre lederen har jeg glømt namnet på. Håper at noen av leserne kan gi namn på speiderne på bildet. Er litt usikker på om dette bildet har vært på Trollheimsporten tidligere...? Men om det er tilfelle så tåler vel leserne å sjå det en gang til vil jeg tru. Det sier Edgar Kattem i ei melding fra sitt rikholdige fotoarkiv - og vi trenger hjelp til namn! Nå har vi fått hjelp!

Edgars Fotoarkiv finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010, Edgars fotoarkiv 2011 og Edgars fotoarkiv 2012, der du finner dette stoffet. Sjå også Edgars Fotoarkiv 1, Edgars Fotoarkiv 2 og Edgars fotoarkiv 3!

Det er mye å finne fra Edgar Kattem på Trollheimsporten. Utgangspunktet er Edgars Fotoarkiv under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.
 
Har du kommentarer eller innspill til dette bruk redaktor@trollheimsporten.no - og denne gange er vi ute etter namn - kjenner du igjen rindalsspeiderne på bildet - bruk redaktor@trollheimsporten.no.
 
Nedafor bildet finn du innsendt namneforslag!
 
 
 

To av samme årgangen, Lars Langli og Elin Randahl Vullum, har sendt inn disse navneforslaga:


Bak f.v.: Arne Frisvold (?), Rune Løfald, Bjørn Vik-Mo, Ola Bakken, Lars Aune, Svein Reinton, Ola Bjørnås og Kåre Bolme.

Foran f.v.: Nils Bakken, Kjell Rønningsbakk, Lars Langli, Øystein Todal og Tore Mogset.

 

En annen innsender skriver: "han som sitter foran til høyre er vel Harald Kjøsnes?"   Her er det to mot en! (red)