Polaris Nordmøre ønsker velkommen til roadshow, selv om været ikke er det aller beste.

Polaris Nordmøre med eget roadshow

Lørdag inviterte Polaris Nordmøre til sitt eget roadshow i Øvre Surnadal. Normalt er det importørene som arrangerer roadshow hos forhandlerne, men Polaris Nordmøre har vokst seg såpass store at de nå kjører et slikt arrangement selv.

Publisert Sist oppdatert

– Det er første gang i historien at vi arrangerer roadshow alene som forhandler, sier Arild Elshaug hos Polaris Nordmøre.

Det er først og fremst motorsykler de viser fram denne gangen, men kjøretøy fra Polaris er også med. Roadshowet starta på avdelinga på Berkåk på torsdag, og rulla videre til den nyåpna avdelinga på Tiller i Trondheim på fredag. Det var veldig godt besøkt begge steder. På Tiller gikk motorsyklene hele tida, og det var over hundre prøvekjøringer, forteller Arild Elshaug.

Lørdag var det altså roadshow ved Polaris Nordmøre sin hovedavdeling i Kvammen i Øvre Surnadal. Dagen starta med litt regn, men det var håp om bedre vær og bedre forhold for prøvekjøring utover dagen. I butikken ble det servert kaffe og noe å bite i, en fin mulighet til ta en titt på utvalget av kjøretøy og utstyr.

God plass i butikken, og kaffen står klar.
Motorinteressert ungdom, Christian og Oliver.
Powered by Labrador CMS