Ja, du ja! Klør det i skrivefingrene?
Ja, du ja! Klør det i skrivefingrene?

Vil du skrive for Trollheimsporten?

Publisert Sist oppdatert

Vi i Trollheimsporten har for lite oppmerksomhet å gi til lokalsamfunnet, så vi trenger derfor hjelp fra deg! Vi har for lite folk både i Rindal og Surnadal.

Er du litt interessert i skriving og språk, har en telefon med kamera og har evnen til å lytte til andre? Kanskje pludrer du litt med nettdesign og/eller grafisk design? Da er dette kanskje muligheten for deg!

Det vakre med å skrive for Porten er at du ikke trenger å være en «vanlig» arbeidstaker. Vi søker like gjerne etter deg som er skoleelev, student, ufør, pensjonert eller er, vel, vanlig arbeidstaker…

Arbeid i Porten kan fint kombineres med annet arbeid og hel- eller deltidsstudier. Vi kan være en utviklingsarena og en vei videre inn i arbeidslivet!

Det viktigste jeg som daglig leder kan si til deg som nå vurderer om dette er noe for deg er dette: Det finnes ingen viktige personer som leser på siden vår, så dette finnes ikke skummelt!

Vi trenger både frilansere og folk som kan gå inn i vaktordningen vår. Det må nødvendigvis påregnes noe arbeidstid på kveld og helg, siden vi vanlig kjedelige A4-folk ikke gjør noe mellom 8-16, sant?

Så hvis du tenker at dette er noe for deg så tar du kontakt med meg, Håkon.

Dette er ufarlige meg, Håkon
Dette er ufarlige meg, Håkon

Epost: haakon@trollheimsporten.no
Telefon: 97977537

Powered by Labrador CMS