ANNONSE, LEDIG STILLING:

Rådgiver - tilbud og kalkulasjon

Vi søker deg med teknisk forståelse og interesse for vann og miljøteknikk!

Om stillingen

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av plastrørsystemer for trygg transport av vann, avløp og energi. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler.

Pipelife Norge er en innovativ bedrift med egen forsknings- og utviklingsavdeling. Vi investerer kontinuerlig i nye produkter og produksjonsmidler for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig produksjon i Norge. Helse, miljø og sikkerhet og kvalitet er alltid førsteprioritet.

Vi vokser og søker i den forbindelse en tilbud- og kalkulasjons konsulent som i tett samarbeid med både salgs/markedsorganisasjonen og produksjonen vil utarbeide spesifikasjoner og kalkulere/utarbeide tilbud for konkrete prosjekter innen infrastruktursegmentet. Rollen vil også bidra i dialogen mot ulike beslutningstakere i verdikjeden, slik at vi sikrer en optimal teknisk og funksjonell løsning som samtidig ivaretar krav til kvalitet og bærekraft. Arbeidssted; Fortrinnsvis Stathelle eller Surnadal, alternativt Trondheim eller Oslo.

Ansvar og oppgaver:

· Utarbeide spesifikasjoner og løsningsforslag for konkrete salgsmuligheter/prosjekter.

· Kalkulasjon/prising av prosjekter inkludert spesialtilpassede produkter og løsninger i samarbeid med salgsteamet

· Støtte salgsorganisasjonen knyttet til valg av produkter og tekniske løsninger, samt håndtere produktspørsmål relatert til relevante prosjekt.

· Sikre god overlevering av underlag til produksjon i forbindelse med konkrete prosjekter

Vi ser etter deg som:

· Har teknisk interesse og forståelse, og gjerne bransje erfaring innen Vann og miljøteknikk eller tilsvarende. Erfaring fra bygg og anleggsbransjen er også relevant.

· Som behersker relevante IT- verktøy, og som med fordel kan benytte aktuelle tegningsverktøy

· Har kjennskap til teknisk rådgivning og salg

· Er service innstilt og ansvarsfull

· Samhandler godt med ulike deler av organisasjonen, og trives med kundekontakt

· Er strukturert, nøyaktig og løsningsorientert

Søknadsfrist: 1. august

Les mer og søk på Pipelife sin hjemmeside.

Powered by Labrador CMS