Bankslettå Søya

Nyhetskavalkade Surnadal 2011 - januar

Trollheimsportens kavalkade gir deg både små og store begivenheter fra Surnadal i året vi no snart er ferdige med. For Rindal vil en egen nyhetskavalkade også komme hver dag. Begge kavalkadane presenterer bilder og nyheter, og skal du få med deg alt kommer nyhetene for en måned hver dag fram til og med 1. januar 2012. I dag presenterer vi januar 2011, der første vintertrening på "Bankslettå" hos IL Søya var noe av det som skjedde.

Dessverre er arkivet til Trollheimsporten mangelfullt for januar 2011. Men noen få nyheter er det å plukke opp. Blant anna dette:

Første vintertrening gjennomfør på "Bankslettå"
Lars Espen Kvande håndterer her snøfreseren på en varsom og effektiv måte (til venstre)! "Bankslettå" til IL Søya ble brukt til uoffisiell trening søndag den 30. januar 2011 - den første vintertreningsøkta i "Bankslettå" sin historie. Ellers melder IL Søya (medlemmer hos Trollheimsporten) på sine heimesider at det blir årsmøte torsdag den 24. februar kl. 20.00.

I årets kavalkade blir det fleire linker til sakene. Denne saka kan du lese her.

Norsk Luft ble presentert i medlemsrulletten. Her ser vi ordfører Mons Otnes (til høyre) under oppstarten i nye lokaler i Øvre Surnadal.

Og det vart klart at det store BU-stemnet vart lagt til Surnadal. Meir om det her.

Styrka samhandling mellom skulane og næringslivet i Surnadal, Rindal og Halsa, er det sentrale målet for prosjektet "Kompetanseløftet 2009-2012" (bilde under). I dag fekk Svorka-direktør Erlend Eriksen (t.v.) og andre bedrifter i Surnadal besøk frå mellom andre Hogne Humberset frå Surnadal vidaregåande skule og Kjetil Rønning, Ella Sæter og Åse Torill Solli frå Trollheim Vekst. I tillegg til Svorka Energi/Svorka Aksess, var det under næringslivsdagen også besøk hos Trollheim Vekst, Amfi Drift/Amfi Kreativ, Vårsøg Hotell, Pipelife og Surnadal Transport for dei inviterte deltakarane frå ungdomsskular og vidaregående skule, Indre Nordmøre Opplæringskontor, Trollheim Vekst og Oppfølgingstenesta. Per Kristian Øwre er leigd inn for å styre "Kompetanseløftet 2009-2012". I prosjektet er kartlegging av framtidig kompetansebehov samt arbeid for å gjere indre Nordmøre til ein attraktiv og framtidsretta region, blant måla. Heile saka her!

Alt i morgen er vi tilbake med februar og da er arkivet vårt skikkelig på plass igjen.

Du finner nyhetskavalkadene både for Rindal og Surnadal her på Kavalkade under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.