Lørdag
Lørdag Skyet
17°
Skyet
Lett bris
Søndag
Søndag Delvis skyet
15°
Delvis skyet
Flau vind
Molte ny _300x271

Nyhetskavalkade Surnadal 2011 - februar

Trollheimsportens kavalkade gir deg både små og store begivenheter fra Surnadal i året vi no snart er ferdige med. For Rindal vil en egen nyhetskavalkade også komme hver dag. Begge kavalkadene presenterer bilder og nyheter, og skal du få med deg alt kommer nyhetene for en måned hver dag fram til og med 1. januar 2012. I dag presenterer vi februar 2011, der Trollheimsporten innledet året med å sette nye rekorder.

Trollheimsporten har hatt en fantastisk start på den nye året og har igjen slettet alle rekorder. Absolutt unike brukere var i januar 22 380. I november i fjor var det 20 240 unike. Når det gjelder besøk har det vært 133 476, som også er ny rekord, mens tallet på sidevisninger nærmer seg 700 000, med 693 818 i januar 2011. Les heile saka her - og det skulle fortsette utover året.

Torstein opptrer under ski-VM
MGP jr-vinnar Torstein Snekvik frå Kvanne er blant artistane som skal bidra med underhalding under ski-VM i Oslo. Før medaljeutdelinga 1. mars for langrenn 15 km individuell klassisk for menn, blir det MGP-show på Universitetsplassen i Oslo sentrum. Der skal Torstein opptre sammen med med mellom andre tyske Lena Meyer-Landrut, som vant Eurovision-finalen i 2010.

Sangkoret Tormod ble presentert i medlemsrulletten.

Bonney M til norsk Laksefestival
Hovedattraksjonen under Norsk Laksefestival 2011 er discogruppa Boney M (til høyre), som lørdag 25.juni skal sørge for allsang og god stemning på Skei i Surnadal. Kvelden før er det det MGP-aktuelle trønderbandet Sie Gubba som står for musikken. Heile saka her.

 

Heidi Gravvold Sæter (til venstre) er surnadaling, men har bodd på Svalbard i 2,5 år. I februar flyttet hun hjem igjen, og jobber nå hos IT-partner. Timer med trening og fokus på riktig kosthold gjør at Heidi er nær målet sitt; deltakelse i Athletic Fitness 2011. I den forbindelse har hun, gjennom sitt team i Gympartner, fått egen blogg. Der kan vi følge Heidis forberedelser frem mot den store dagen i april. Les heile saka her.

Expert Surnadal vart nytt medlem i Trollheimsporten. Heile saka her! Det ble også Atlanticon surnadal AS - sjekk de her!

Jens Stoltenberg fikk møte Torstein og BlimE-ambassadørene - sjå her.

Kommunalt driftsresultat for Surnadal på 16,6 mill kroner
Netto driftsresultat for Surnadal kommune i 2010 vart 16,6 mill. kr. Dette gir eit driftsresultat på 4,17 prosent, noko som er godt over KS sitt måltal på 3 prosent netto drift. - Det er framleis meirforbruk i mange einingar, men vi bergar det samla resultatet ved hjelp av betre resultat på finans enn budsjettert, skriv økonomisjef Trond Håskjold på kommunen si heimeside. Rekneskapen er ikkje ferdig revidert.

Heder til Tonje Fuglås Kvendbø (til venstre) for nordisk jaktskyting - heile saka her!

Og Surnadalsryussen sto i brann (til høyre) - sjekk her! Og russen holdt det de lovte - sjå reportasje her!

Kjell Bjørnar Bøe fikk innsatspokalen i Bøfjorden - heile saka her!

Surnadal BU er det største i landet - sjå her!

Rekordmange hjort var felt i Surnadal - meir her!

VM-festen var i gang og ordførerne i Surnadal, Rindal og Halsa (under til høyre) var på plass - meir her!

Talgø overtok dør-fabrikk i Nordland - meir her! Og Talgø kom med i Trollheimsporten.

Nederlendere såg an Surnadal - sjå her!

Ane og Øyvind Reiten (til venstre) gikk Nordmarksrunden og vant gavekort - reportasje her!

Og Trøkk kom videre til fylkesmønstringa i UKM - meir her!

Surnadal Ap lovte å ikke røre skolestrukturen! Lista til kommunevalget klar!

I morgen er det mars i kavalkaden. Den kan du finne alt om her på Trollheimsporten under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.