ANNONSE, LEDIG STILLING:

Olav Thon Gruppen
Olav Thon Gruppen

Kontraktsforvalter

Er du vår nye Kontraktsforvalter i Olav Thon Gruppen - avdeling Surnadal?På grunn av økende oppdragsmengde søker Kjøpesenterdivisjonen i Olav Thon Gruppen - avdeling Surnadal etter ny kontraktsforvalter i fast stilling. Som Kontraktsforvalter kommer du blant annet til å jobbe med administrasjon av leiekontrakter, fakturering, innfordring, budsjettering, inntektsavstemming, avregninger, holde orden på utløpslister, leietakeroversikter med mer.

Olav Thon Gruppen - avdeling Surnadal flytter til Skei i løpet av høsten i 2022 og har ca. 60 ansatte med stor kompetanse på kjøpesenterdrift. De ansatte er fordelt på følgende fagfelt; økonomi, kontraktsforvaltning, drift og vedlikehold, reklamebyrå, gavekort og kjøpesenterforvaltning. Kontraktsforvalter inngår som en del av teamet i kontraktsforvaltningsavdelingen og rapporterer til leder for avdelingen. Avdelingen består av 12 personer.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder omfatter blant annet:

• Kontroll og administrativ behandling av leiekontrakter, garantier og arealer

• Fakturering av husleie og felleskostnader

• Avstemminger, avregninger, estimater, budsjettering, rapportering

• Oppfølging av kundereskontro, innkreving av forfalte fakturaer

• Yte service mot leietakere, senterledere, eiendomssjefer og eiere

Vi søker deg som har:

• Høyskoleutdanning og/eller relevant erfaring innen øk/adm er en fordel

• Gode kommunikasjonsevner, nøyaktig og med stå på vilje i travle perioder

• Gode ferdigheter i generell bruk av dataprogrammer, Office programmer

• Evne til å jobbe selvstendig og systematiskStillingen er 100 % fast og er underlagt leder for kontraktsforvaltningsavdelingen i Olav Thon Gruppen - avdeling Surnadal.

Hva kan du forvente deg av oss?

Dette er en spennende og utfordrende stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Olav Thon Stiftelsen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Vi er en stor organisasjon, ledende både innen hotell og eiendom, og kan derfor tilby gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Olav Thon Gruppen har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes muligheter for deg som ønsker en videre karriere. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Olav Thon Gruppen får du muligheten til videreutvikling gjennom opplæring og kurs på flere nivåer.

For eventuelle spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder for kontraktsforvalteravdelingen, Erling Fiske på tlf. 952 23 615.

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema, som du finner på denne siden. Merk at vi ikke godtar søknader mottatt på epost.Olav Thon Gruppen er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Søknadsfrist: 30.09.22
For å lese hele annonsen og søke på stillingen kan trykker du HER.

Powered by Labrador CMS