Magne Myrmo 1978_715x461

Flere bilder fra Edgars fotoarkiv

Magne Myrmo og langrennsjenter

I et negativalbum fra 1978 fann jeg dette bildet. Det er Magne Myrmo sammen med en gjeng langrennsjenter. Bildet ble tatt i samband med en glitest av Landsemski som ble holdt ved Trollheim. Magne Myrmo var trener for et lag kvinnelige langrennsløpere denne tida, men jeg minnes ikke lenger om dette var bare trønderløpere, eller var det selve landslaget for damer? Harald Solvik har både namn og kommentar til dette:

Det finnes sikkert mange som minnes hvordan dette egentlig var, så kom med kommentarer. Jeg lagde en forstørrelse av dette bildet, og under NM i Rindal 1979 fikk jeg signaturene til alle løperne som er på bildet. Men på en eller annen måte kom dette bildet bort for meg. Det ergrer meg i dag!


Magne Myrmo sammen med langrennsjenter ved Landsem Skifabrikk. Bakgrunnskulissene er fjøset og garasjen til Ola Hondstad. Jeg kjenner Marit Myrmæl og Ingrid Kristensen på bildet, og så er visst nok Vigdis Iversen der. Er det noen som kan ta alle namna?

Harald Solvik har denne komen taren med navn: Navn på løpere fra venstre; Anne Marie Aune, Ingrid Kristensen, Magne Myrmo, Marit Myrmæl, Berit Jensen, Torill Belbo, Bjørg Iversen. Den lengst til høyre vet jeg ikke.

Dette var landslagsløpere (junior og senior) som gikk på Landsemski og som var i Rindal for å teste ski.

Magne Myrmo var fortsatt aktiv i 1978, men han var ansatt i Landsem Skifabrikk. Han ble senere landslagstrener for damene.

Magne Myrmo preparerer ski før glitesten. Inne på "lagret" på Landsem Skifabrikk.