Løypenett

Helgetunmarka
Helgetunmarka

Skisesongen 2021

Det kjøres opp skiløyper både i Rindal og Surnadal. Vi ønsker lokalbefolkning og "høttfolk" velkommen til å ta en tur i det lokale løypenettet!

Publisert Sist oppdatert

Trollheimsporten vil holde deg orientert om snømengde og løypeforhold med oppdatering foran hver helg med oppdaterte meldinger.

Du finner meldinga ved å søke opp Løypenett med lupen øverst til høgre på hovedsida, deretter "Sort by: date!" (Ikke relevans!)

Se også loyper.net og skisporet.no!

Her er områda vi har hatt meldinger fra:

Rindal:

Sentrum, lysløypa: 10.01: Lysløypa er oppkjørt.
Klikk her for å se webkamera på Igltjønna Skistadion.

Igltjønna Skistadion 15.01.21
Igltjønna Skistadion 15.01.21

Åsan: 14.01: Det er kjørt med skuter til post 3 ved Kysingvatnet onsdag kveld. Ikke sporsatt ennå. Det blir gjort fredag ettermiddag.
Se Loyper.net.

Rindal IL Ski:

Frivillig løypeavgift på
VIPPS 506182, Rindal IL Ski – Løypeavgift.

Grønlifeltet/Furuhaugmarka: 15.01: Det kjøres med tråkkemaskin i løpet av fredag, og antas å være ferdig til fredag kveld. Se loyper.net
Grunnet lite snø i stigningene opp fra Elshaug vil det ikke være mulig å legge spor opp fra sentrum. Start skituren fra p-plassen ved Grønlivatnet eller Skogsletta.

Helgetunmarka Grunneierlag:

Frivillig løypeavgift:
Vipps-nummer 557236,
eller konto nr. 4111.43.40136 .

Helgetunmarka: 14.01: - 10 grader nå midt på dagen og sol, vindstille og kjempemuligheter for å komme seg ut på ski nå når all annen aktivitet er stengt ned. Snøen som kom sist, gjorde at vi nå har muligheter for å kjøre ned såle på løypetraseene med tråkkemaskin. Onsdag kveld ble løypa mot Trollheimen og Helgetunsetra preparert og det meldes om fine forhold ( 16 km tur retur) I tillegg er runden om Trollheimstunet på Langvatnet og Håkkåslåttmyrene mot retning Resvatnet kjørt opp.
Følg med på Løyper.net
God tur, hilsen Helgetunmarka grunneierlag

Tørsetmarka: 15.01: Kjørt til Finnråa idag. Kjørt med maskin til Bjørnåssetra torsdag, fine forhold med mye sol på solsiden . Følg med på loyper.net
Kårliåsen: 12.01: Det blir oppkjørt løype med tråkkemaskin i ruta, Kårliåsen - Grytvatna - Langvatnet - Nordvold . Vassmyra lekeområde blir også preparert. Dette skjer på fredag.

Rørvatnet/Garbergfjellet: Følg med på loyper.net.

Fossdalen:

Løfaldfjella:
Parkering på Hafella mot bet av 50.- kr. Vipps.

Langlimarka – Bolmsetrene:

Surnadal:

Øvre Surnadal: 10.01: Løypa er oppkjørt! Se loyper.net

Nordmarka skisenter : 11.01: Løype kjørt til Løålikjølen mandag kveld, bare klassisk. Ellers fine forhold i lysløypa og i 3 km nå. Følg med på loyper.net og skisporet.no .

Perfekt for vintersko og akebrett!
Perfekt for vintersko og akebrett!

IL Søya - Strengenløyper/Vang Skiarena: 15.01: "Stangvikrunden" og opp på Øygardshalsen er kjørt opp med snøskuter i dag! Se loyper.net

Klart! Vi satse på pallplass!
Klart! Vi satse på pallplass!
Turmål
Turmål
Stikk ut - Ski
Stikk ut - Ski

Todalen, Tjønnmyran: 10.01: Løyper oppkjørt. Se loyper.net!

Oppdateringene baserer seg videre på opplysninger fra faste kontaktpersoner. Ønsker du å delta i denne gruppa slik at løypeområdet ditt blir med, så send en epost til [email protected]

PP
PP