Tirsdag
Tirsdag Delvis skyet
-1°
Delvis skyet
Flau vind
Onsdag
Onsdag Delvis skyet
-6°
Delvis skyet
Flau vind
tp_leserinnlegg
Kommentar til Handlingsprogram med økonomiplan og årsbudsjett for Rindal kommune 2019-2022 fra Rindal pensjonistlag. Les mer
tp_leserinnlegg

Kommentar til Handlingsprogram med økonomiplan og årsbudsjett

Kommentar til Handlingsprogram med økonomiplan og årsbudsjett for Rindal kommune 2019-2022 fra Rindal pensjonistlag.
2018-12-10
tp_leserinnlegg

Julehilsen fra Rindal kommune?

Te aill dokk høttrindalinga; «vi vedlægge hærved bankgiron førr eiendomsskatten, - sistdelen i 2018 på 1.500 krona med forfaill akkurat fir daga før julaften. Vi sætt sjølsagt stor pris på pængan og ønske dokk aill god jul og godt nytt år».
2018-12-06
tp_leserinnlegg

Endelig blir det jul igjen

Det er snart jul, og på Nordmøre er vi selvfølgelig spente på hvilke julegaver vi får i år. Med vedtak om nedlagt sykehus og nedlagt politimesterembede friskt i minne lurer vi naturlig nok på hvilke gode nyheter som venter i år. Nedleggelse av trafikkstasjonen? Nedleggelse av NAV-kontoret? (Ja, hadd...
2018-12-05
tp_leserinnlegg

En av de 11 fartssynderne oppi Bugten 7. november

Politiet tok 11 fartssyndere oppi Bugten i Rindala 7. november. Jeg var en av dem. Tre politibetjenter hadde tatt seg en dag ute i det fine været og satt opp kontrollen sin rett etter 60-skiltet, skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2018-11-27
 
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg

Rindal kommune kan tape arbeidsrettsak både på tid og saksframlegg, skriver Jostein Grytbakk i dette leserinnlegget om ei personalsak i Rindal kommune.
2018-11-11
tp_leserinnlegg

Framifrå kjøkkenteneste ved Surnadal Sjukeheim

I den seinare tid har vi gjennom media blitt kjend med at den maten som blir servert ved enkelte sjukeheimar i dette landet ikkje har hatt beste kvalitet. Dette er ikkje bra. Vi har hatt ein periode kor det har vore «god lære» å legge ned mindre institusjonskjøkken og i staden få maten frå større kj...
2018-11-03
tp_leserinnlegg

Svar på lesarbrev fra Henrik Aasbø

Vi som bor på bygda er berre nødt til å akseptere at folk forsvinn ut av bygda, og det er alt for mykje forlangt at folk som drar ut for å studere skal dra heim på trening. Ein og annan slengaren kjem att, men dei fleste kjem aldri att.
2018-10-31
tp_leserinnlegg

Eldreomsorg i Surnadal

Eldreomsorg er og blir ei stor utfordring for Surnadal kommune i åra frametter. Ein kan stille seg spørsmålet: Er vi godt nok budd på oppgåva? Det er Johs. J. Vaag som stiller det spørsmålet.
2018-10-30
tp_leserinnlegg

Tanker etter en tøff sesong

I sommer forfattet jeg et leserinnlegg nærmest i sjokk og affekt. Det har hele tiden vært meningen at det skulle komme en del to. Denne gang skal det handle om jentene, ikke meg, skriver Henrik "Henne" Aasbø.
2018-10-29
tp_leserinnlegg

«Men vi bruker den tida vi trenger»

Avisa Sør-Trøndelag har i to artikler i den senere tid omtalt en pågående tvist mellom Rindal kommune og en tidligere ansatt. Jostein Grytbakk har sendt oss en kommentar.
2018-10-29
tp_leserinnlegg

Surnadals Billags venner?

Kunsthallen Surnadal Bilag A/S er blitt et kjent og ettertraktet sted langt utenom Norges grenser nå. Det kommer kunstnere fra Finland, Sverige, Tyskland, New York – og nå sist: fra Kurdistan, skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2018-10-22
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg

Skoleskyss i Surnadal

Fylket dekker i dag skoleskyss for barn som bor 4 km eller lengre fra nærmeste skole. Frem til for et par år siden dekket Surnadal kommune skoleskyssen for barn som bodde 2-4 km fra skolen. Da kommunen gikk bort fra denne praksisen, mener jeg at kommunen var med på å skape et større skille mellom in...
2018-10-12
tp_leserinnlegg

Hegerberg og Landslaget

Jeg ser sjelden på fotball, men fordi jeg vet hvor store kulturforskjeller det er mellom Norge og Frankrike, har jeg fulgt med på Hegerbergs karrière, og er blitt veldig imponert over hvordan hun har klart seg i Lyon, skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2018-09-26
tp_leserinnlegg

Hva er innsatsen når man vinner havbruksmillioner i lotto?

Er det et velfungerende økosystem? Eller er det bare reka? spør MDG Surnadal, MDG Tingvoll, MDG Halsa og MDG Kristiansund i dette innlegget som er skrevet som et svar på et intervju med Ola Rognskog i Driva 13.09.2018 , men er ment som et svar til alle kommunepolitikere, innbyggere og oppdrettere på...
2018-09-19
tp_leserinnlegg

Ikke ta fra oss utviklingsmuligheten

Det snakkes mye om klima for tiden. Og det er nok riktig, vi bør stelle kloden på samme måte som bønder har stelt gårdene i generasjoner; med mål om at vi skal levere den til neste driver i bedre stand enn da en selv begynte, skriver styremedlem i Møre og Romsdal Bondelag, Vegard Smenes i dette lese...
2018-09-19
Rose Bergslid og Arnar Lyche

Leserinnlegg fra Møre og Romsdal Bondelag:

Vi henger bjella på feil ku

Kyr og andre drøvtyggere fremstilles ofte som syndebukker i klimadebatten. Mens vi pumper olje som aldri før skal kjøttfrie mandager berge oss fra klimaendringene.
2018-09-17
 
tp_leserinnlegg

Svar på leserbrev om Optimistkonferansen

Leserbrevet/kommentaren på Trollheimsporten fra Idun Fivelstad om manglende kvinnedeltagelse i programmet på årets Optimistkonferanse er helt på sin plass, og komiteen for Optimistkonferansen er fullstendig klar over at årets program ikke har ønsket kjønnsbalanse.
2018-09-11
tp_leserinnlegg

Kommentar til Optimistkonferansen

Programmet for Optimistkonferansen 2018 vart nett lagt ut på Trollheimsporten, og eg er lite imponert over den fråverande kjønnsbalansen, skriv Idun Fivelstad i dette lesarinnlegget.
2018-09-11
tp_leserinnlegg

Det må vere nok sjukeheimsplassar og omsorgsbustader

I den rådande situasjon undrast eg på om det er nok omsorgsbustader i kommunen. Det skriv Johs. J. Vaag i dette lesarinnlegget.
2018-08-28
tp_leserinnlegg

Eldreomsorg er ei stor utfordring framover

Det er viktig å tenke nytt, også i eldreomsorga. Talet på eldre over 80 år vil auke med om lag 50 prosent fram mot 2040. Den verkeleg store auken vil kome når etterkrigsbarna blir 80 år, skriv Johs. J. Vaag i dette innlegget.
2018-08-20
 
tp_leserinnlegg

Æres den som æres bør - eller tid for sjølvskryt

Det er litt underleg at det er ei gruppe som ikkje blir nemnt når rosen til skulane blir utdelt, skriv Søgni Mogstad Strand i dette lesarinnlegget.
2018-08-03
tp_leserinnlegg

Surnadal IL Fotballs tilsvar til leserinnlegg fra Henrik Aasbø

Å avslutte et samarbeid med en trener er aldri hyggelig, men av og til dessverre nødvendig. Vi har forsøkt å kjøre en ryddig prosess, og beklager at Henne ikke sitter igjen med det samme inntrykket.
2018-07-23
henrik aasbø cropped

Leserinnlegg fra Henrik "Henne" Aasbø

Tiltalt, dømt og straffet

Jeg synes som regel det er trivelig å komme til Surnadal. Men ikke alltid. En solskinnsdag i midten av juni følte jeg meg både tiltalt, dømt og straffet, uten rettssak. «Fredag 15. juni vart det klart at damelaget til Surnadal/Søya/Todalen og hovudtrenar Henrik «Henne» Aasbø avsluttar samarbeidet.» ...
2018-07-23
tp_leserinnlegg

Manglande verdighet i eldreomsorga

Så har det skjedd igjen, som så mange gonger før. Manglande verdighet i eldreomsorga, skriv Johs. J. Vaag i dette lesarinnlegget.
2018-07-13