ANNONSE, LEDIG STILLING:

Kokkens spiseri logo
Kokkens spiseri logo

Kafemedarbeider

Arbeidsgiver: Kokkens spiseri
Sted: Skeivegen 5, 6650 Surnadal

En av våre medarbeidere skal flytte, og vi har derfor snart en ledig stilling som kafèmedarbeider. Stillingsprosenten er 80 % - 100 %, etter ønske. Stillingen kan evt. deles av to personer.

Vi søker deg som er blid og utadvendt, og som har evnen til å jobbe raskt samtidig som du er ryddig og god til å jobbe i team. Arbeidstiden er på dag/ettermiddag mandag til fredag, samt annenhver lørdag på dagtid.

Erfaring fra tilsvarende arbeid er en stor fordel, men ikke et krav. Søkere må være fylt 20 år. Snarlig tiltredelse etter avtale.

CV sendes til [email protected]. Om du har spørsmål om stillingen er det fint om du stiller dem pr. mail, da det ikke alltid er like greit å svare på telefon når man skal lage mat i tillegg 😊

Søk gjerne om du ikke vil ha en fast stilling, men bare noen timer av og til også — da vi ofte trenger et par ekstra hender.

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiveren

Kafeteria i Surnadal, Møre og Romsdal. Vi serverer alt fra biffsnadder, fish'n chips og annen á la carte-mat, til norsk tradisjonsmat. Det meste er laget fra bunnen av.

Hjemmeside:https://www.kokkens.no

Powered by Labrador CMS