Tirsdag
Tirsdag Skyet
Skyet
Lett bris
Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Laber bris
Svarrabærje 1_690x458

Svarrabærje Teaterlag melder:

Katastrofe er stikkord for årets revy

Svarrabærje hadde kickoff fredag 16. august, og har premiere den 10. oktober i Surnadal kulturhus. Det er en del personer som har meldt sin interesse av både nye aktører, allerede etablerte aktører og vi ser også noen comebacks fra tidligere revyer.

Imidlertid ser vi at vi er i det minste laget med aktører, da spesielt på scena, slik at vi gjerne vil ha med flere. Under kickoffen i går fikk vi tilbakemeldinger på at det er noen flere som kunne tenke seg å bli med, men at de ikke vil ha bærende roller på scena. Vi minner derfor om at det er rom for alle, om de vil ha store eller små roller, være foran eller bak scena. Svarraberrje har to kriterier for at du skal kunne være med: du må ha tid til å være med, og du må ha lyst til å være med.

Vi håper på rekruttering av yngre krefter dette året, da vi har stor tro på en blanding av unge og litt mindre unge aktører. Vi har derfor ingen øvre eller nedre aldersgrense i utgangspunktet. Har du en ungdom i hus, som har en skuespillerspire i magen, så ta kontakt med oss.

Det er skrevet en god del tekster allerede, men om noen har noen liggende eller har lyst til å skrive for oss, må dere gjerne gjøre det. Vi lover at de som bidrar med tekster får en gratis billett til premiereforestillingen (evt en annen om du heller vil). Tekstene leveres på mailadressen: svarraberjeTeaterlag@gmail.com eller til styret.

Styrkår Brøs deltok også på kickoffen med en oppfordring til Svarrabærje teaterlag om å sende inn bilder og historier til boka om Revy og teatermiljøet i bygda. Han fortalte at første del av boka, hvor teaterlivet var en del av bygdeungdomslaget, er skrevet, men han sier at det er en større utfordring med å samle nyere historie.

I tillegg til å fortelle om prosjektet fikk vi en del gode tips og råd av revyveteranen Stryrkår.

 

Camilla Hyttebakk
leder i Svarrebærrje 
 
 
Ingressbildet er fra en tidligere revy

 

 

Tips en venn Skriv ut